Pagina's

dinsdag 25 oktober 2011

Sneak peak

Wat zal ik nu aan het maken zijn?

16 opmerkingen:

 1. Barbabob!

  Die maakte ik tenminste van dit garen.

  Maar te zien aan het veertje, gok ik op een kip/haan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik naar de wol kijk wordt het een barbabob cupcake amigurumi. Maar ja, wat dat veertje daar dan bij moet.....eh....een barbabob met een robin hood-hoedje op misschien? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fluffy cupcake-kat die net geluncht heeft ;-) Grapje hoor, maar had net deze ochtend een dood vogeltje op de deurmat waar onze kater trots mee was komen aanzetten... Ik ben in elk geval erg benieuwd, want ik vind je cupcakes altijd erg leuk!! Dank je voor de reactie op mijn blog, ik denk dat de toekomstige spruit al die leuke patroontjes van je ook zal kunnen waarderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet het!! zwarte pieten cup cake misschien??

  :)
  Ben benieuwd..
  Barbabob vind ik ook een goeie!

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een aaibaar cupcakeje met opgestoken haartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik het veertje zie denk ik rond deze tijd als eerste aan een zwarte pietje maar daar lijkt me de wol weer niet zo geschikt voor. Of is dit alleen wol voor de haartjes van het pietje en komt er nog andere wol bij voor het gezichtje??????

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja dat dacht ik ook al, een zwarte pietje! Dat moet t zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht ook aan Barbabob, maar een vogeltje lijkt me logischer met dat veertje...ik ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen