Pagina's

zaterdag 8 oktober 2011

week 40 - 2011


Mijn nieuwe cowl moest natuurlijk even gewassen worden en dan hangt hij met dit weer zeker een nachtje te drogen op het wasrek. Amineko vond dit wel een mooie plek om een dutje te doen. Ik denk dat ze stiekem een beetje jaloers is op mijn cowl, misschien haak ik nog wel wat leuks voor haar. niet verklappen hè?! Het moet wel een verassing blijven! ;-)

4 opmerkingen:

 1. Telkens als ik Amineko tevoorschijn zie komen op je blog, dan Moet ik even gaan kijken, 't is zo'n lieffie en lekker eigenwijs! hart groetjes, tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk haar lekker liggen ..... schitterend hahahahahahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is ook prachtig!!!En jij ook bedankt voor je berichtje!! ;-) liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Katten weten altijd de beste plekjes te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen