Pagina's

zaterdag 15 oktober 2011

week 41 - project 52


Dromen over de toekomst, hoe zal die eruit zien? Wat voor werk doe ik? Hoe ziet mijn gezin eruit? Hoe voel ik me? Wat wil ik voor de toekomst? Een echte fysieke winkel? Een handwerkcafé? Of breidt ik mijn webwinkel gigantisch uit? Hoe zal het met Sjakie zijn? En met Mitchel en mij? Verloofd, getrouwd?
Ik ga zien wat de toekomst brengt, de nabije en de verre.

4 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat de toekomst je in ieder geval heel veel geluk, liefde en gezondheid brengt, hoe het er ook verder uit mag zien.
  Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Angelique
  Lief! Dankjewel!! :-D
  En voor jou natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg spannend allemaal om over na te denken, je gaat het vanzelf zien en meemaken. Als je maar plezier hebt in alles wat je doet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe met je handwerkcafé mee hoor!!! En dat meen ik echt! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen