Doorgaan naar hoofdcontent

Ze zijn binnen!!

Wat is binnen?
De postcrossing postzegels!!


Als je aan postcrossing doet moet je die natuurlijk wel in huis hebben ;-) Ze zijn verkrijgbaar in de online shop en bij de Bruna.

Ook heb ik weer wat leuke kaarten mogen ontvangen. Helaas gaat het versturen en ontvangen niet meer zo snel als in het begin, een aantal kaarten die ik heb verzonden zijn nogal lang onderweg :-( Geduld is een schone zaak ;-)


Dit zijn kaarten uit Finland, Zuid-Korea, Belarus en de VS. Uit de VS heb ik er 2 van dezelfde meneer gekregen, erg lief :-)

Morgen weer een 'a postcard a day' update!

Liefs,
Mriek

Reacties

 1. Ja leuk, vrijdag ga ik ze ook halen bij de bruna.
  sommige kaarten duren heel lang. rusland vooral. 25 dagen ? je zou toch denken in deze snelle maatschappij dat dat veel sneller zou moeten gaan.
  Maar ligt soms ook aan de persoon.
  Ik vind het leuk al die kaarten, maar ik hou het wel op 5 per maand ongeveer. want het loopt aardig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk al die post uit verre landen, en ja je geduld kan soms echt te kort zijn. Had dit jaar kaarten uit Marokko gestuurd en twee maanden later kwamen ze thuis aan. Niet eentje maar echt alle 10 die ik verstuurd had, strange. Maar eind goed al goed zullen we maar denken.
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)