Pagina's

dinsdag 18 oktober 2011

Ze zijn binnen!!

Wat is binnen?
De postcrossing postzegels!!


Als je aan postcrossing doet moet je die natuurlijk wel in huis hebben ;-) Ze zijn verkrijgbaar in de online shop en bij de Bruna.

Ook heb ik weer wat leuke kaarten mogen ontvangen. Helaas gaat het versturen en ontvangen niet meer zo snel als in het begin, een aantal kaarten die ik heb verzonden zijn nogal lang onderweg :-( Geduld is een schone zaak ;-)


Dit zijn kaarten uit Finland, Zuid-Korea, Belarus en de VS. Uit de VS heb ik er 2 van dezelfde meneer gekregen, erg lief :-)

Morgen weer een 'a postcard a day' update!

Liefs,
Mriek

4 opmerkingen:

 1. Ja leuk, vrijdag ga ik ze ook halen bij de bruna.
  sommige kaarten duren heel lang. rusland vooral. 25 dagen ? je zou toch denken in deze snelle maatschappij dat dat veel sneller zou moeten gaan.
  Maar ligt soms ook aan de persoon.
  Ik vind het leuk al die kaarten, maar ik hou het wel op 5 per maand ongeveer. want het loopt aardig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk al die post uit verre landen, en ja je geduld kan soms echt te kort zijn. Had dit jaar kaarten uit Marokko gestuurd en twee maanden later kwamen ze thuis aan. Niet eentje maar echt alle 10 die ik verstuurd had, strange. Maar eind goed al goed zullen we maar denken.
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen