Doorgaan naar hoofdcontent

cup cake Sneeuwpop, Rudolph het Rendier en de Kerstman

Na de Sint & Piet cup cakes mochten deze cup cakes natuurlijk niet ontbreken in de collectie!

 De drie nieuwste aanwinsten in de cup cake familie: de sneeuwpop, Rudolph het rendier met zijn rode neus en de Kerstman! Het zijn weer eigen ontwerpjes en de patronen zijn te vinden in mijn webshop onder het kopje 'haakpatronen'.
Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als ik!

Liefs,
Mriek

Reacties

 1. Heb je weer leuk gemaakt! Dat wordt wel een heel uitgebreide familie, zo langzamerhand ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooimooi!!
  Kunt bijna een boekje laten drukken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hohoho,

  Wat een schatjes zijn het weer zeg!
  Let it Snow
  Rudolph The rednose rendeer
  Santa Claus is coming to town

  lalalalalala Toppie!!!!!

  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O die zijn erg leuk.
  Maak graag gebruik van je patroon.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat zijn ze leuk, ga even kijken in je webshop!!!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zijn echt weer zoooo leuk hé?..

  Groetjes Maronna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ow hierdoor ben ik zo geinspireerd! Deze cupcakes wil ik is als echte cupcakes maken! heel erg leuk ! als ik ze heb gemaakt zal ik ze aan je laten zien ! heel leuk gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)