Pagina's

woensdag 2 november 2011

Een nieuwe telefoon ...

... vraagt om een nieuw telefoonhoesje! :-D

Natuurlijk zelf gehaakt ;-) en de sluiting is een kam snap! :-D


En dan nog wat anders:
Zoals je misschien wel hebt opgemerkt vandaag geen kaarten update... Zit op het moment in een hectische tijd, met leuke en minder leuke dingen, kansen die ik moet grijpen en dingen die moeten gebeuren. Misschien komen de kaarten updates nog terug, misschien ook niet, de tijd zal het leren ;-)
De patronen voor de cup cake Sint & Piet zijn in de maak! :-) Nog even geduld ;-)

4 opmerkingen:

 1. He leuk Mriek, en wat een bekende telefoon. Ik moet toch ook maar eens gaan kijken voor zo'n kam snaps tang hoor. Vind het wel heel leuk. Misschien dat ze ze op de kreadoe wel hebben.

  Jammer dat je geen kaartjes meer maakt? of alleen niet update. Ik las al dat het slechter ging met je gezondheid (stoppen met werken), jammer zeg, vervelend is dat. Heel veel sterkte met alle dingen die je op je pad tegen komt.

  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo herkenbaar hihihihihi!
  Ik afgelopen vrijdag ook een nieuwe telefoon .... en dus ook nieuw hoesje gehaakt hahahahahaha (alleen moet ik hem nog afwerken)

  Wat een onwijs leuke wol/katoen is dat Mriek.
  Stoer die kleurtjes!!!!!!

  Sterkte in deze hectische tijd!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi telefoontasje is dit leuke kleuren.
  Goetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kaartjes maken ligt inderdaad even stil, ik moet gewoon keuzes maken en kan het haken niet missen. Wilde sowieso in de toekomst ook andere kaarten maken voor postcrossing, maar dat komt nog wel.
  Met mijn gezondheid gaat het redelijk goed zoals bij de vorige project 52 al te lezen was ;-) Ik ga idd stoppen bij mijn huidige werk, die keuze is in het begin van de zomer al gemaakt. Dus ook druk op zoek naar nieuw werk naast mijn huidige baan.
  En natuurlijk druk met 'made by Mriek', nieuwe eigen ontwerpjes, patronen uitschrijven en nieuwe producten online zetten :-)
  Ik ben gewoon een bezig bijtje! :-D

  BeantwoordenVerwijderen