Doorgaan naar hoofdcontent

Beertje


Wat een lieverdje hè?! Ik heb hem gemaakt naar aanleiding van mijn eigen knuffel beertje 'Griezelda' die ik van jongs af aan al bij me draag. Waar ik was, was Griezelda.
Ik wilde al lange tijd een beertje ontwerpen aan de hand van mijn eigen Griezelda, alleen had ik niet van te voren gedacht dat het een applicatie ging worden. Ze is er niet minder leuk om geworden!

Wat zouden jullie van dit beertje willen zien? Denkend aan gedrukte ansichtkaarten, patroontje in mijn webshop om haar zelf te maken, iemand nog een leuk idee? Ik denk erover na!

Liefs,
Mriek

Reacties

 1. Een patroontje zou inderdaad wel hééél tof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat een ongelofelijk schatje geworden! Niet echt moeilijk, denk ik zo, maar je moet er maar opkomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze is heel leuk geworden! Een patroontje lijkt me wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Misschien heel simpel gedacht.
  Maar leuke haak verjaardag kalander beer:)
  Vind ik het wel.

  Liefs Melba

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief! Juist omdat het simpel is, vind ik het zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Een beer gemaakt met negen cirkels! =)
  Ik hou van je blog!
  Genegenheid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stopping by for the first time to your very sweet blog! Cute little bear with his balloons. I thought he was attached to the map and displayed on a wall canvas. I like that idea : )

  So nice visiting with you!

  Kindly, Lorraine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nu de achterkant nog met zo'n lief bol een staartje aan elkaar maken en een leuke sleutelhanger van maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Op de haaknaald

Het leek mij leuk om jullie even te laten zien waar ik (onder andere) op dit moment aan werk. Ik heb heel veel on affe projecties liggen (stuk of 10 denk ik 😳) maar toch kon ik het vorige week niet laten om een nieuw project te starten.


Ik startte een regenboog corner tot corner sjaal. Het bol garen wat ik heb gebruikt heb ik zelf gemaakt van een deken die ik heb uitgehaald. Mijn eigen gemaakte yarncake, in de kleuren en van het materiaal die ik zelf fijn vind. Ik maakte de bollen al in 2014 maar heb nu eindelijk een project gevonden waar ik helemaal blij van word om hem te gebruiken.


De eerste bol is al opgehaakt, nog 4 te gaan! 😄
Wil ook zelf een yarncake maken? De tutorial vind je hier.

Liefs,
Mriek