Pagina's

zaterdag 28 januari 2012

Mini meeting

Vandaag ben ik bij Knotten geweest. Heb je daar mijn cup cakes uitgezwaaid? Ik heb ze vandaag mee naar huis genomen.


Er staat nog steeds wel wat van mij, in samenwerking met Knotten, namelijk de patroon pakketten van de familie Tweevoeter! Het patroon van alle Tweevoeters plus de benodigdheden om ze te maken (katoen, oogjes, vulling) voor u bij elkaar gezocht in één pakket.


Ik was niet alleen naar Knotten gegaan, natuurlijk was Amineko mee. Wij hadden daar afgesproken met Joke en Annemarie en hun Amineko's! We hebben gezellig zitten haken, kletsen en natuurlijk hebben we garen ingeslagen!

Alle 5 de Amineko's hebben zich voortreffelijk gedragen, al was er een moment dat ze helemaal uit hun bol gingen...


Maar daar ...


... willen ze niks over horen, ze willen het niet zien en willen het er al helemaal niet over hebben... Maffe katten!

We hebben heerlijk gelunched bij een zaakje in de straat waar Joke en ik ook van Round Robin boekje wisselden, maar daar later meer over. Daarna was het alweer tijd om met volle buik en volle tassen naar huis te gaan.

Annemarie en Joke, dankjullie wel voor de hele gezellige middag!

Liefs,
Mriek

Pin It

3 opmerkingen:

 1. Lijkt me super gezellig zo'n middagje. De drie amineko's zien er wel erg lief uit zo samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen een heel gezellig middagje. En de Amineko's hebben zich heel netjes gedragen zo te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. had ik moeten weten dan had ik ook even aan komen schuiven.
  Wat zal het leeg zijn zonder je cupcakes

  BeantwoordenVerwijderen