Doorgaan naar hoofdcontent

Mini meeting

Vandaag ben ik bij Knotten geweest. Heb je daar mijn cup cakes uitgezwaaid? Ik heb ze vandaag mee naar huis genomen.


Er staat nog steeds wel wat van mij, in samenwerking met Knotten, namelijk de patroon pakketten van de familie Tweevoeter! Het patroon van alle Tweevoeters plus de benodigdheden om ze te maken (katoen, oogjes, vulling) voor u bij elkaar gezocht in één pakket.


Ik was niet alleen naar Knotten gegaan, natuurlijk was Amineko mee. Wij hadden daar afgesproken met Joke en Annemarie en hun Amineko's! We hebben gezellig zitten haken, kletsen en natuurlijk hebben we garen ingeslagen!

Alle 5 de Amineko's hebben zich voortreffelijk gedragen, al was er een moment dat ze helemaal uit hun bol gingen...


Maar daar ...


... willen ze niks over horen, ze willen het niet zien en willen het er al helemaal niet over hebben... Maffe katten!

We hebben heerlijk gelunched bij een zaakje in de straat waar Joke en ik ook van Round Robin boekje wisselden, maar daar later meer over. Daarna was het alweer tijd om met volle buik en volle tassen naar huis te gaan.

Annemarie en Joke, dankjullie wel voor de hele gezellige middag!

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Lijkt me super gezellig zo'n middagje. De drie amineko's zien er wel erg lief uit zo samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen een heel gezellig middagje. En de Amineko's hebben zich heel netjes gedragen zo te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. had ik moeten weten dan had ik ook even aan komen schuiven.
  Wat zal het leeg zijn zonder je cupcakes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek