Doorgaan naar hoofdcontent

Project 52 - 2011

2012 is begonnen, dus nog even een klein overzichtje van alle foto's van mijn project 52 met Amineko.

Er is een hoop gebeurt dit jaar; het begon met de crematie van mijn opa en eindigde met een gekneusde vingertop... Wat er nog meer gebeurde? Dat is terug te lezen onder de label 'project 52'.

Hier nog wel even een collage van alle foto's;


Ze staan er allemaal tussen, sommigen wat zichtbaarder dan de andere ;-)

Natuurlijk wensen Amineko en ik jullie alle goeds, geluk, gezondheid en liefde voor 2012!Liefs,
Mriek
en Amineko

Reacties

 1. Voor jou ook een geweldig 2012 en nog eens zoveel creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jullie ook een super jaar, maak wat moois van/in 2012!
  Ik vond je 52 project leuk, keek altijd toch wel uit naar de volgende foto, dank je wel voor toch wel erg vaak een glimlach :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat haak jij een leuke dingen. Een heel fijn en haakvol jaar 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super zeg om dit allemaal terug te zien. Ik wens jouw ook een creatief en gelukkig nieuwjaar! Ik kijk alweer uit naar je nieuwe 52 project.

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel gezondheid, liefde en geluk voor 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig nieuwjaar! De laatste foto met Amineko is ook weer erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek