Pagina's

maandag 9 januari 2012

week 01 - 2012

Jaja, ook dit jaar weer een project 52 te volgen op mijn blog. Natuurlijk is Amineko onmisbaar in dit verhaal en zal ze elke week op de foto staan!
Waarom post je ze dit jaar op maandag en niet op zaterdag? Dit komt omdat 31 december 2012 valt op maandag! Zo kan ik de laatste foto precies op de laatste dag van het jaar posten! :-)


Ik ben druk bezig geweest met het 'mini Round Robin boekje' van Joke. Zoals je hier kon lezen is mijn boekje op reis gegaan naar Joke en eigenlijk hadden we begin december onze boekjes al uit moeten wisselen. Dit ons beide niet gelukt, maar nu staat er een afspraak om de boekjes uit te wisselen over een paar weken dus moet ik hard aan de slag. Hij is nu bijna klaar, dus ik denk dat hij nu wel op tijd af komt ;-)

4 opmerkingen:

 1. Hè gelukkig, ik vind jouw Amineko zo leuk! ♥
  Ze staat bij mij op mijn to do-lijstje van dit jaar! Ik weet alleen nog niet welk kleurtje ik nu het leukste vind... Dus, nog even geduld! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat Amineko zich nog een heel jaar laat zien! (ze is ook zo'n mooi fotomodel ;-) )

  Als jullie allebei aan de late kant zijn, is het vast niet erg, als het maar wordt wat je er mee bedoelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he dat Round Robin project, ze zal wel benieuwd zijn naar het boekje. Maar als ik zo zie wat voor mooie dingen je maakt, zal ook dat boekje er prachtig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen