Pagina's

zondag 18 maart 2012

Amineko

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik helemaal weg van Amineko, zij gaat natuurlijk niet voor niks elke week voor me op de foto.

Eergisteren postte ik deze foto van Amineko op twitter en mijn facebook.

- Help me! They locked me up! -
- klik hier om deze foto te pinnen -  


Hij maakte wel wat los :-) Erg leuk om te lezen allemaal. Ondertussen is Amineko weer bevrijdt en hangt ze na dat ze in bad is geweest te drogen aan de waslijn.

Maar nu wil het dat ik van haakmuts een hele leuke link kreeg na aanleiding van deze foto!

- klik hier om deze foto te pinnen -

Heb je ooit zo'n grote Amineko gezien? Hij is niet van mij hij is van Fiddly Fingers en heet Chester. Geweldig toch??

Na deze foto kon ik het niet laten om een aparte 'Crochet Amineko' board te maken op Pinterest. Met bijvoorbeeld deze ...

- klik hier om deze foto te pinnen -

... en deze ...

- klik hier om deze foto te pinnen -

Er zijn zoveel leuke Amineko's te vinden! Ik denk dat die board nog wel gaat groeien :-)
Wat ook leuk is, er bestaat een Amineko hyves en sinds vandaag een Amineko facebook groep! Schroom niet en wordt lid! :-)

Mijn vraag aan jou: heb jij al een Amineko gemaakt?

Liefs,
Mriek

PS: deze foto's ook pinnen op Pinterest? Klik dan op de link onder de foto :-)

18 opmerkingen:

 1. Ze blijft leuk én erg fotogeniek! Het zal bij mij vast ook niet bij 2 blijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er pas 1 gemaakt! Maar ik heb alleen nog foto's op mijn blog staan.. Binnenkort misschien pinterest! (Ben nog een beetje mijn weg aan het zoeken in blogland)

  Ik vind Amineko ook helemaal geweldig! Ga er zeker nog wat maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik moet haar echt serieus gaan maken nadat ik met mijn andere project klaar ben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry, I can't speak dutch! Thank you for putting a picture of me and Chester on your blog. In answer to your question I used a 12mm hook and 5 strands of dk yarn at a time. It was lovely to see your comment on my blog and I love your Amineko stuffing the other Amineko! Below I translated it to Dutch hope it makes sense x

  Sorry, ik kan niet spreken Nederlands! Dank u voor het aanbrengen van een foto van mij en Chester op uw blog. In antwoord op uw vraag heb ik een 12mm haak en 5 strengen dk garen op een moment. Het was heerlijk om je reactie te zien op mijn blog en ik ben helemaal Amineko vulling de andere Amineko!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. How great that you visited my blog! :-) I can read English, I'm not good in spelling it, that's why I blog in my native language Dutch :-)
   The Amineko filling the other Amineko is not mine, I found it on internet. You can find the source on the link under the picture on pinterest.
   Is there another big Amineko in the making? In Holland we have yarn wich is for hook 12mm it's called hoooked zpagetti, ever heard of it?
   Thanks for your reaction :-)

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Plaats je een foto op de hyve en/of facebook van Amineko? :-)

   Verwijderen
  2. Hij staat nu op mijn blog :-)
   http://wollebol.blogspot.com/

   Verwijderen
 6. Hoi Marieke,
  wat blijft Amineko leuk hè. Ik heb de mijne (of eigenlijk is hij geadopteerd door mijn zoontje) net op mijn pinterest gezet. Als je zin hebt, kom maar eens langs. Er staat nog niet zoveel op hoor, ben het nog een beetje aan het uitzoeken.
  Groetjes, Jolita
  http://pinterest.com/jolitab/for-the-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. No more big Amineko's for now, I'm afraid. I am using Chester to promote a few workshops that I am running on 'Extreme Crochet'. I have not heard of hoooked zpagetti yarn. Do you know of a site where I can look at it on line? Is it expensive because Extreme Crochet uses a large amount of yarn? I have just posted on my blog tonight and have done some small 'big hook' projects.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ www.hoooked.nl you can find all information about zpagetti. On the right you can choose the flag of your language :-) I also made some things with zpagetti, you can find them with the 'label' zpagetti :-)

   Verwijderen
  2. Hello again! I have just looked at the site you recommended and it was very good. I particularly liked the patterns and may try one of the bags with about 15+ strands of yarn at a time on perhaps a 19mm hook (as this is one I already have). I now understand what you mean by zpagetti yarn. We now have similar in the UK but it is called Hoopla Yarn. It has only recently become available over here. If you would like to have a look the website is http://www.hooplayarn.com/node/1. The site is not as good as the one you gave me and I doubt you can convert the language to dutch!! Thanks for your help x

   Verwijderen
 8. Hey Marieke

  Wat een leuke Amineko foto's heb je gevonden! Ik krijg weer zin in een fotoshoot met mijn Amineko. Hij zit nu alweer een paar weken te suffen in de boekenkast.
  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super die grote Amineko zeg! Wat een werk zal dat zijn geweest :) Ik ben ook bezig met eentje, wel een kleintje dan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben al lid van je amineko groepje, heb het patroon eens bekeken en ga straks aan de slag! Nu nog een leuk kleurtje zoeken!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super leuk, ik heb zelf ook een amineko gemaakt, ze zijn zoo schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet bekennen dat ik er nog steeds geen heb gehaakt, nog steeds to do!

  BeantwoordenVerwijderen