Doorgaan naar hoofdcontent

week 12 - 2012


Jaja, het zit er bijna op, het fibromyalgie traject. Qua fysiek ben ik goed vooruit gegaan, dus ik ben wel trots op mezelf! Natuurlijk merkte ik dat thuis ook al, maar dat het nu op papier staat is natuurlijk mooi om te lezen!
Nu moet ik zelf gaan sporten om dit natuurlijk op peil te houden en het liefst nog verder op te bouwen! Morgen sta ik fris en fruitig in de sportschool en doe mijn ding op mijn eigen tempo! Mijn voortgang blijf ik bijhouden, dan kan ik zien of ik verder vooruit ga en dan weet ik voor de volgende keer op welk niveau ik moet trainen (anders zou ik het zo vergeten xD)

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Fijn dat Amineko je steunt bij je strijd om conditie te behouden. Succes in de sportschool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik ben ook wel heel blij met Amineko! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat goed dat je conditie erop vooruit gaat! Fybro is niet niks hé, gelukkig kan je lekker creatief bezig blijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker niet niks. Ben blij dat het niet erger wordt, maar ermee leren omgaan is toch echt niet altijd even makkelijk...
   Gelukkig kan ik een hoop kwijt in mijn creativiteit! En ook weer in wat langere wandelingen met mijn hondje en misschien straks ook weer in 'echt' sporten! :-)

   Verwijderen
 3. Glad to see you have your stripey amineko to keep you motivated!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, wat fijn zeg dat het beter gaat. Heb je een speciaal programma gevolgt. Heb er op 't moment zoveel last van dat ik aan de pijnstillers moet. Fijn dat je zoveel kunt haken. Heb je dan geen last van zere vingers en polsen? Ben bnieuwd naar jouw ervaring. Op de foto's te zien ben jij ook nog niet zo oud.Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil je graag een mailtje sturen, maar kan je mailadres niet vinden. Zou je die mij willen mailen? madebymriek @ gmail . com (zonder de spaties)
   Liefs

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

5 jaar Dieren cupcakes haken

Vijf jaar geleden kwam mijn eerste haakboek uit. Vijf jaar geleden alweer! Jeetje wat vliegt de tijd!


Wat was ik trots en blij, maar dat zal niemand gek vinden ;-)


Een grote doos gevuld met boekjes, die ik allemaal weer mocht verzenden want toen had ik mijn webshopje nog :-) De goede oude tijd ;-)En een jaar later was daar boekje 2, Feestpoppetjes haken. Nog steeds cupcakes, maar nu met Indianen, prinses, clown, baby's, kinderen van alles wat en ook in mini formaat en applicatie's.


Natuurlijk staan ze nog steeds te pronken in de kast die boekjes! Helaas worden ze niet meer gedrukt, maar ze zijn nog te bestellen bij o.a. bol.com, voor de liefhebber ;-)

Liefs,
Mriek

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)

Granny square day 2017!

Hiephoi hiephoi! Vandaag is het granny square day op instagram! Doe je mee?


Met de haak community op instagram maken we samen een grote virtuele deken!


Het idee is simpel en iedereen kan mee doen!


Hierbij de stappenplan in het Nederlands:
- haak een granny square
- maak een foto van je granny square die het hele fotoframe vult
- plaats je foto op instagram met de juiste hashtags (#grannysquareday#grannysquareday2017)
- klik op de hashtag en geniet van de mooie virtuele deken die we samen maken!


@Suregal27 op instagram is de initiatief nemer van deze gezellige en leuke dag op Instagram. Hij is alweer voor de 4e keer! En we hebben gezamenlijk een keer instagram op tilt gebracht met de vele posts op de hashtag van dat jaar xD


De foto's in deze blog? Dat zijn screenshots die ik gister maakte van de hashtag #grannysquareday2016 en van @suregal27 (die met de uitleg) :-)

Heel veel plezier vandaag op instagram met #grannysquareday2017!! :-D

Liefs,
Mriek