maandag 26 maart 2012

week 12 - 2012


Jaja, het zit er bijna op, het fibromyalgie traject. Qua fysiek ben ik goed vooruit gegaan, dus ik ben wel trots op mezelf! Natuurlijk merkte ik dat thuis ook al, maar dat het nu op papier staat is natuurlijk mooi om te lezen!
Nu moet ik zelf gaan sporten om dit natuurlijk op peil te houden en het liefst nog verder op te bouwen! Morgen sta ik fris en fruitig in de sportschool en doe mijn ding op mijn eigen tempo! Mijn voortgang blijf ik bijhouden, dan kan ik zien of ik verder vooruit ga en dan weet ik voor de volgende keer op welk niveau ik moet trainen (anders zou ik het zo vergeten xD)

Liefs,
Mriek

Pin It

8 opmerkingen:

 1. Fijn dat Amineko je steunt bij je strijd om conditie te behouden. Succes in de sportschool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik ben ook wel heel blij met Amineko! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat goed dat je conditie erop vooruit gaat! Fybro is niet niks hé, gelukkig kan je lekker creatief bezig blijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker niet niks. Ben blij dat het niet erger wordt, maar ermee leren omgaan is toch echt niet altijd even makkelijk...
   Gelukkig kan ik een hoop kwijt in mijn creativiteit! En ook weer in wat langere wandelingen met mijn hondje en misschien straks ook weer in 'echt' sporten! :-)

   Verwijderen
 3. Glad to see you have your stripey amineko to keep you motivated!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, wat fijn zeg dat het beter gaat. Heb je een speciaal programma gevolgt. Heb er op 't moment zoveel last van dat ik aan de pijnstillers moet. Fijn dat je zoveel kunt haken. Heb je dan geen last van zere vingers en polsen? Ben bnieuwd naar jouw ervaring. Op de foto's te zien ben jij ook nog niet zo oud.Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil je graag een mailtje sturen, maar kan je mailadres niet vinden. Zou je die mij willen mailen? madebymriek @ gmail . com (zonder de spaties)
   Liefs

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek