zondag 15 april 2012

Voor mijn nichtje

een cadeautje omdat ze bijna jarig is en haar verjaardag heeft geviert :-)
Drie jaar wordt ze, volgend jaar gaat ze naar de basisschool... Tijd vliegt!

Ik heb iets zelf gemaakt voor haar. Ik heb haar een kaartje gestuurd met de vraag welke kleuren ze op haar kamer heeft en welke kleuren ze mooi vind. Ik kreeg een mailtje terug met de kleuren roze, paars en accenten lime groen. Toen kon ik aan de slag! Op zoek naar de juiste stofjes, lintjes, canvasdoek, nietjes en dan krijg je dit:


een haarspeldjes bord waar ze een heleboel haarspeldjes op kwijt kan! Natuurlijk mochten de haarspeldjes niet ontbreken en een paar gehaakte kettingen zijn altijd leuk! Volgens mij zijn de cadeau's wel in de smaak gevallen :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

5 opmerkingen:

 1. Wow, leuk bord Mriek! Ik vind dat ook wel wat voor mijn dochter met haar enorme verzameling speldjes...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooi cadeau! Dat ziet er super vrolijk uit, en dan nog met leuke speldjes en kettingen voor een echt dametje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er lekker vrolijk uit. Leuk bedacht ook.
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek