Doorgaan naar hoofdcontent

week 13 - 2012Wat ik het liefste zou willen doen doet Amineko de hele dag; slapen.
Ik slaap slecht, pieker en droom over een heleboel dingen.
Ik hoop dat ik over een tijdje ook weer zo lekker kan slapen als Amineko hier doet :-)

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Blaas dat gepieker maar over.....dan is er vanzelf weer ruimte voor dromen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oei... hopelijk kan Amineko je daarbij helpen, het beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte meis. Is zo moeilijk dat gepieker/gedroom "uit" te zetten. Hoop dat je snel wat rust vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar... gelukkig gaat alles weer voorbij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was mij ook al opgevallen dat Amineko zo'n goede slaper is. Laat het los, en concentreer je vooral niet op het willen slapen. Misschien melatonine pilletjes proberen? Die helpen bij mij fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mis mijn bedje ook. Sterkte, het is vervelend als je niet lekker kan slapen. Hopelijk veranderd dit snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sinds ik dit blogje heb geplaatst slaap ik veel beter xD
  Dankjulliewel voor de lieve reactie's!
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Op de haaknaald

Het leek mij leuk om jullie even te laten zien waar ik (onder andere) op dit moment aan werk. Ik heb heel veel on affe projecties liggen (stuk of 10 denk ik 😳) maar toch kon ik het vorige week niet laten om een nieuw project te starten.


Ik startte een regenboog corner tot corner sjaal. Het bol garen wat ik heb gebruikt heb ik zelf gemaakt van een deken die ik heb uitgehaald. Mijn eigen gemaakte yarncake, in de kleuren en van het materiaal die ik zelf fijn vind. Ik maakte de bollen al in 2014 maar heb nu eindelijk een project gevonden waar ik helemaal blij van word om hem te gebruiken.


De eerste bol is al opgehaakt, nog 4 te gaan! 😄
Wil ook zelf een yarncake maken? De tutorial vind je hier.

Liefs,
Mriek