Pagina's

maandag 9 april 2012

week 14 - 2012


Amineko presenteert u: mijn laatste project voor het fibromyalgie traject!
We moesten een collage maken waar je je goed door gaat voelen, voor als het even niet zo lekker gaat.
Ik denk dat de meeste dingen wel voorzich spreken :-)

Het memobord zonder foto's is ook echt Mriek!


Ik heb mijn vader en vrouw nog naar de Ikea bij hun in de buurt laten gaan voor dit stofje, want hier was hij uitverkocht en ze wisten niet wanneer hij weer zou komen. En ja, Mriek moest dat stofje hebben ;-) Nogmaals dankjulliewel! :-D

Het fibromyalgie traject is op het eindgesprek na afgelopen. Ik heb een hoop geleerd en het heeft mij echt geholpen! Een jaar geleden dacht ik dat ik het zelf allemaal aankon, maar ik ben blij dat ik hiernaartoe ben gegaan. Het heeft me verder geholpen dat ik mijn leven weer verder kan oppakken :-)

Op naar de toekomst! :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi dat je het gevoel hebt ook echt wat aan het traject te hebben, dat je er energie in hebt gestoken en er wat voor terug krijgt.
  Het bord is zowel leeg als vol heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoe doe jij dit allemaal met fybro?
  Ik heb het zelf ook en je kan vaak maar zo kort iets doen en je wil zo graag meer.Kan ik je niet mailen?
  gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag mij altijd mailen!
   madebymriek @ gmail . com (zonder spaties)

   Verwijderen
 3. ik vind dat memobord veel te schoon om er vanalles op te hangen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi stofje ! Fijn dat je zo veel aan het traject hebt gehad en nu weer verder kunt.

  BeantwoordenVerwijderen