Pagina's

zaterdag 26 mei 2012

week 20 - 2012


We waren zo druk aan het gamen, dat we project 52 helemaal zijn vergeten! :-$
Maar het zijn ook zulke leuke verslavende spelletjes!
Zijn er nog meer creatieve mensen die ook graag een spelletje op de 3DS spelen? :-)

Liefs,
Mriek

Pin It

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi gekleurde wol heb je gebruikt! Ik ben op het moment een beetje verslaafd aan angry birds...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Angry birds is ook leuk! Heb ik ook een tijd gespeeld :-D

   Verwijderen
 2. Hahaha leuke foto !
  Nee helaas, geen spelletjes voor mij.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog een 'oude' Nintendo DS en zou graag een 3DS willen (vooral voor Mario-spelletjes :D), maar moet van mezelf wachten tot na de examens en tot als mijn thesis is ingediend! Ziet er wel heel leuk uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Mario spellen zijn ook onwijs leuk! Hier ook favoriet! :-D

   Verwijderen
 4. Wij hebben er tijdje geleden gezamenlijk met ons gezin eentje gekocht. standaard mario spel zat erbij, dochter koos voor haar verj nog een spel met hond en poes verzorgen en we kochten 2dehands nog brain training, maar ik heb er tot nu toe nog niet heel veel mee bezig geweest :-) af en toe eens een beetje maar ik vind het wel heel leuk hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een DS XL en hij ligt in de kast te wachten tot we op vakantie gaan. Met professor Layton en de melodie van het spook erbij :) De DS is voor mij echt een vakantie-ding.

  BeantwoordenVerwijderen