Doorgaan naar hoofdcontent

week 20 - 2012


We waren zo druk aan het gamen, dat we project 52 helemaal zijn vergeten! :-$
Maar het zijn ook zulke leuke verslavende spelletjes!
Zijn er nog meer creatieve mensen die ook graag een spelletje op de 3DS spelen? :-)

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Wat een mooi gekleurde wol heb je gebruikt! Ik ben op het moment een beetje verslaafd aan angry birds...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Angry birds is ook leuk! Heb ik ook een tijd gespeeld :-D

   Verwijderen
 2. Hahaha leuke foto !
  Nee helaas, geen spelletjes voor mij.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog een 'oude' Nintendo DS en zou graag een 3DS willen (vooral voor Mario-spelletjes :D), maar moet van mezelf wachten tot na de examens en tot als mijn thesis is ingediend! Ziet er wel heel leuk uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Mario spellen zijn ook onwijs leuk! Hier ook favoriet! :-D

   Verwijderen
 4. Wij hebben er tijdje geleden gezamenlijk met ons gezin eentje gekocht. standaard mario spel zat erbij, dochter koos voor haar verj nog een spel met hond en poes verzorgen en we kochten 2dehands nog brain training, maar ik heb er tot nu toe nog niet heel veel mee bezig geweest :-) af en toe eens een beetje maar ik vind het wel heel leuk hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een DS XL en hij ligt in de kast te wachten tot we op vakantie gaan. Met professor Layton en de melodie van het spook erbij :) De DS is voor mij echt een vakantie-ding.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek