Pagina's

donderdag 17 mei 2012

Work In Progress

De Amineko's waren mij goed aan het helpen bij het haken van mijn sjaal, totdat mn geel op was... Helaas was ik toen niet in de gelegenheid om bolletjes te kopen. Ik wilde wel wat haken, maar wat?

De laatste tijd heb ik het 's avonds steeds koud, dus bedacht ik mij dat een gehaakte poncho misschien wel lekker zou zijn. Ik wist dat 'Le monde du sucrette' een mooi patroon op haar blog had staan en dat dat op dit moment een 'crochet-a-long' werkje is. Dus die werd het.

Welke kleuren zou ik gebruiken? Ik heb nog veel verschillende merken en kleuren katoen liggen waar ik amper wat mee doe. Mijn voorraad is ook wel erg groot, dus mooi tijd om die uit te dunnen! Het wordt dus een 'mix and match' van kleuren en merken. Is er een kleur op? Geen probleem want er zit toch geen kleurpatroon in! :-)

Ik ben lekker bezig met wat dingetjes voor mezelf te haken, wat haak jij op dit moment?

Liefs,
Mriek


Pin It

6 opmerkingen:

 1. Hij ziet er al goed uit..! ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat doe je goed, lief zijn voor jezelf (nu een keer dubbel: je bent lekker bezig en hebt het straks lekker warm) ;-)
  Ik heb de vierkantjes voor mijn deken er maar weer eens bijgepakt.


  Maar waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben: waarom waren de Amineko's laatst nou boos op jou?
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn al niet meer boos, gelukkig maar hoe zou het anders moeten met mijn project 52?! ;-) De reden volgt nog :-D

   Verwijderen
 3. Herkenbaar! Ik ben momenteel bezig met een babydeken (of sprei), een tas en een sjaal. Wolletje op? Verder aan een ander project!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerljk een warme omslag doek mooi hoor

  en wat ik aan het haken ben........ een poppetje

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleuren zijn al prachtig, dus dit gaat helemaal goed komen, ben benieuwd naar het eind resultaat! Ik ben nog steeds granny tassen aan het haken, de 2e is net klaar en dan nog een 3e tas, voor mijn andere dochter, maar die heeft het vierkant zelf gehaakt, ik doe dan de voering en de rest.... groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen