Doorgaan naar hoofdcontent

week 22 - 2012


Hieperdepiep HOERA!
Mijn hondje Sjakie is deze week 7 jaar geworden! We moesten toevallig nieuw voer hebben en zagen 7+ voer, wat we voor hem mee hebben genomen xD Hij vindt het erg lekker, er blijft niks over voor de Amineko's.

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Hiep hiep hoera voor Sjakie!! Wel jammer voor de Amineko's maar toch erg lief dat ze met een cakeje en kaarsje voor hem gefeest hebben :-)

  Groetjes, Jolita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd !!!
  Op naar de volgende 7 jaar, moet lukken met 7 + voer :-) Krijgen die van ons ook en de oudste is nu 15 jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met Sjakie, leuk zo'n groepfoto. De Amineko's hebben toch wel voor hem gezongen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Sjakie. En gezellig dat er meerdere aan tafel zitten met eten hihi

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)