Doorgaan naar hoofdcontent

week 28 - 2012


Verliefd, verloofd, ...
Jaja, Mriek is verloofd. Deze week kwam de juiste maat ring binnen, hij was namelijk te groot. Mijn aanstaande (och, wat klinkt dat raar) heeft mij gevraagd tijdens onze vakantie in Lanzarote en ik heb ja gezegd! Wel gek hoor, maar ook mooi en fijn.
Ik voel me gelukkig! :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Gefeliciteerd!!!
  Wanneer is de grote dag?
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marieke
  Gefelciteerd! Wat leuk. Weten jullie al wanneer de grote dag gaat plaatsvinden.
  En nog een keer gefeleliciteerd met het boekje wat je gaat uitbrenegn. Echt goed nieuws allemaal. JE hebt het verdiend. Geniet ermaar lekker van.
  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat zou ik zeggen... en veel geluk samen!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Veel geluk samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat romantisch. Proficiat hoor en wanneer is de grote dag? Waren de amineko's getuigen op Lanzarote ? Ben je binnenkort de vrouw van, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow, wat heerlijk Marieke! Gefeliciteerd!!!!
  Ik hoop dat jullie nog heel lang en gelukkig samen van het leven mogen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Veel geluk samen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat! Wat fijn, geniet van het verloofd zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat zitten ze daar alle 4 zo mooi!
  Enne... dikke proficiat hoor!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh lief!! Gefeliciteerd!!
  Heel veel geluk met elkaar!
  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd !
  Zijn de Amineko's straks getuige ?
  Je verzint er vast iets leuks op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. owwww wat leuk van harte gefelies dat jullie al het geluk mogen hebben wat er maar bestaat
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend leuk Mriek, van harte gefeliciteerd en heeeeel veel geluk samen

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd. Ik wens jou en je aanstaande een gelukkige toekomst. Voor onze dochter is het geen 2 maanden meer voor ze in het bootje stapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd! Weten jullie al wanneer de grote dag komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd Marieke! Wat een leuk nieuws! En wat heb je een geweldige foto gemaakt van de Amineko's met je ring.....al die emoties die ze uitstralen...super gedaan! Veel plezier gewenst met de voorbereidingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel liefde en geluk aan jullie toegewenst. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. OOOOOOOOOOOOO WAT LEUK EN ROMANTISCH
  GEFELICTEERD HOOR EN HEEL VEEL GELUK EN LIEFDE WENS IK JULLIE TOE!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd!!!!!!!!! Ik wens jullie heel veel geluk toe en wanneeer is de grote dag???

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, dankjulliewel voor alle reactie's en felicitatie's! :-D
  We wel een datum, alleen nog geen jaartal xD
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk!!! Gefeliciteerd!!!

  Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek