Doorgaan naar hoofdcontent

Hij is binnen!!!

Wat was ik blij toen ik thuis kwam, mijn pakketje was bezorgd! Ik kon niet wachten met open maken. Het duurde wel even met het stevige tape, maar toen hij open ging zag ik dit;

een verse stapel boekjes. Niet zomaar boekjes, boekjes met mijn naam erop en met mijn patronen erin!

Ik ben zo onwijs trots! En ik ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden!


De eerste bestellingen zijn ondertussen de deur uit, dus als het goed is hebben morgen een hele hoop mensen mijn boekje op de mat liggen :-D


Heb je hem nog niet besteld? Natuurlijk kan dat nog steeds bij www.madebymriek.nl en natuurlijk krijg je hem dan gesigneerd thuisgestuurd!

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Leuk, leuk, leuk!
  Wat ziet hij er mooi uit!!! En de patronen zien er ook prachtig uit!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, dat is ook echt iets voor trots op te zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Mriek,
  Wat geweldig voor je. Je zult wel op wolkjes lopen hè? Echt top hoor. Geniet er van.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van harte gefelies dat is heel speciaal je eigen boek op de markt
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk voor je. Het ziet er toch geweldig uit he.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me heerlijk, zo'n hele stapel eigen boekjes !
  En natuurlijk steun ik dit van harte, door een boekje te bestellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er schitterend uit, zo'n stapel mooie boeken met jouw naam erop en het fijne is dat ik zo'n boekje misschien vandaag in de bus krijg.
  Groetjes marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou...hij is hier al op de mat geploft en wat is ie gaaf!!! Ik zat hem samen met mijn dochter door te kijken en kreeg natuurlijk gelijk opdracht om er wat uit te gaan maken, ze zit nu al een kwartier van voor naar achter en weer terug te bladeren en kan niet kiezen! Met andere woorden ALLE beestjes zijn dus gewoon leuk...een boekje om hartstikke trots op te zijn en ik ga er veel plezier van hebben!!
  Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Mriek,

  Wat een leuk boekje. Ik heb ´m vandaag ontvangen, met je handtekening. Superleuk. Zodra ik er eentje af heb, stuur ik je een foto.
  Bedankt voor je leuke boekje, Je zal vast heel trots zijn. Gr. Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hej mriek,

  Ik heb vandaag het boekje ontvangen en wat is ie leuk!
  Ben verliefd op alle dieren..!
  Ga zo meteen beginnen aan 1van de patronen..met kaarsje en al, een perfect kado voor een verjaardag!

  Ik ga nog even lekker rond snuffelen in het boekje eens kijken welke ik ga maken.


  Gr jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd!!! Echt superleuk joh!!! Ik hoop dat de verkoop goed gaat!! Kan niet anders met zulke leuke paronen! Veel succes!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk! echt leuk dat je, de boekjes dan nu eindelijk in huis hebt en opgestuurd naar de mensen die ze hebben gekocht. echt super leuk :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend stoer je eigen boek!! Ziet er erg leuk uit!!
  Veel succes met de verkoop!
  Groetjes Anita (priegeltje)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heey mriek!

  ik heb je boek ook bestel en heb hem van de week binnen gekregen!
  ik ben er nog niet in begonnen(druk met school!)
  hij zit er al super leuk uit!
  veel succes met verder verkopen!

  groetjes Rianne (13 jaar)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

1681 squares - Hoe is het met Yoshi?

Vorig jaar schokte ik een hoop mensen door het delen van deze foto:


En nog steeds heb ik geen seconde spijt dat ik het heb gedaan.

Van Mario maakte ik een kleine deken zoals je hier terug kan lezen. En weet je wat zo gaaf is, mijn dochter heeft er heerlijk onder liggen slapen nadat ze geboren was.


Maar hoe zit het dan met het Yoshi deel?


Yoshi mistte nog een paat vierkantjes die ik erbij  moest haken.


Daarna kreeg hij eenzelfde rand als de Mario deken had gehad, alleen dan met oranje.


En toen was ook Yoshi klaar! Yoshi hebben wij cadeau gegeven aan onze game vrienden die vorig jaar een dochtertje kregen.


Hier waren ze voor de laatste keer bij elkaar, maar wat voelt het goed dat ik de schaar in dit project heb gezet en zo toch nog twee babydekentjes heb kunnen maken.

Liefs,
Mriek

Harry Potter 20 jaar

Als Harry Potter fan kan ik deze dag natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! 20 jaar geleden kwam namelijk het eerste Harry Potter boek uit; Harry Potter and the Philosopher's Stone. Het duurde nog ruim een jaar voor hij in het Nederlands uitkwam.


Heel eerlijk, als meisje van 11 vond ik het maar een saai boek. Ik herinner me dat ik hem in de tram van school naar huis las en dat ik niet door het begin heen kwam. Ik was een boekenworm maar ik vond het gewoon saai 0_0 Hoe anders is dat nu ;-)

Natuurlijk zijn de boeken en de films in huis, maar ook de muziek en de Lego Harry Potter spellen ontbreken niet. Vol humor beleef je opnieuw de verhalen uit de films en de boeken. Ik vind ze geweldig!


Ik heb natuurlijk ook de nodige Harry Potter dingen zelf gemaakt, zoals de Sorteerhoed en dit borduurwerk van de 'Golden Trio'.Maar natuurlijk heb ik ook een deken gehaakt van het wapen van Zweinstein en is er nog een deken in de maak met de Harry Potter figuren.


Hagrid is inmiddels a…

Opening Sugaridoo Studio

Afgelopen zaterdag was het zover, de opening van Sugaridoo Studio. Irene van Sugaridoo ken ik via Instagram en toen ik hoorde dat ze haar eigen studio in Rijswijk ging openen moest ik daarbij zijn!


Nu was ik een tijdje geleden al langs geweest, de studio zit voor mij op loop afstand dus waarom niet. Toen was Irene nog druk aan het klussen en beloofde ze dat de volgende keer dat ik zou komen ze stoelen zou hebben. Ik kan je vertellen, die had ze afgelopen zaterdag wel hoor ;-)


Ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus wikkelde ik een reep Tony's in een gehaakte slinger naar het patroon van Silly Old Suitcase. Ik kreeg een filmpje van Irene waarbij ik zag dat ze hem inmiddels heeft opgehangen in de studio :-D


De studio is in een mooie lichte ruimte en staat vol met kleur van bolletjes katoen


maar ook van lapjes om mee te quilten en paper piecing.


De moeder van Irene gaf een demonstratie in de paper piecing techniek, hij lijkt mij zo gaaf om een keer uit te proberen! Zeker…