Pagina's

maandag 13 augustus 2012

week 32 - 2012


Voor deze foto wilden alle Amineko's graag poseren; ik heb deze week mijn boekje binnen gekregen! Van de jaloezie van Sunny en Spring een paar maanden geleden is niks meer te zien, ze zijn allemaal hardstikke trots en ik ook!

Helaas heb ik mijn bestelling voor de webwinkel nog niet binnen :-( Ik baal hier onwijs van want ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Één dezer dagen heb ik ze binnen en zal ik ze gesigneerd en wel verzenden.
Wil jij het boekje ook gesigneerd ontvangen? Bestel hem dan snel op www.madebymriek.nl (hihi, dat rijmt xD)

Liefs,
Mriek

Pin It

7 opmerkingen:

 1. Super... Om in te kaderen, het eerste exemplaar!
  PROFICIAT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je je eigen boekje in handen hebt!!!!
  Wat zal je groeien van trots!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat is toch super dat ze allemaal poseren bij je boekje.
  Waar je super trots op mag zijn.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee...wat leuk, je eerste exemplaar..van harte gefeliciteerd, kicken hé!! Ik weet hoe het voelt zo'n eigen boekje en ik vond het ook super spannend hoe het ontvangen zou gaan worden! Ik heb er al eentje bij je besteld dus als mensen me zoeken lig ik de rest van de week onder de brievenbus! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat staan je amineko's mooi op de foto. en super dat je je eigen boekje nu hebt echt leuk...♥

  BeantwoordenVerwijderen