Doorgaan naar hoofdcontent

week 32 - 2012


Voor deze foto wilden alle Amineko's graag poseren; ik heb deze week mijn boekje binnen gekregen! Van de jaloezie van Sunny en Spring een paar maanden geleden is niks meer te zien, ze zijn allemaal hardstikke trots en ik ook!

Helaas heb ik mijn bestelling voor de webwinkel nog niet binnen :-( Ik baal hier onwijs van want ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Één dezer dagen heb ik ze binnen en zal ik ze gesigneerd en wel verzenden.
Wil jij het boekje ook gesigneerd ontvangen? Bestel hem dan snel op www.madebymriek.nl (hihi, dat rijmt xD)

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Super... Om in te kaderen, het eerste exemplaar!
  PROFICIAT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je je eigen boekje in handen hebt!!!!
  Wat zal je groeien van trots!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat is toch super dat ze allemaal poseren bij je boekje.
  Waar je super trots op mag zijn.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee...wat leuk, je eerste exemplaar..van harte gefeliciteerd, kicken hé!! Ik weet hoe het voelt zo'n eigen boekje en ik vond het ook super spannend hoe het ontvangen zou gaan worden! Ik heb er al eentje bij je besteld dus als mensen me zoeken lig ik de rest van de week onder de brievenbus! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat staan je amineko's mooi op de foto. en super dat je je eigen boekje nu hebt echt leuk...♥

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Patchwork dekens

In 2015 maakte ik er al een (en ik kom er net achter dat ik er nooit over geblogd heb 😳) en vorig jaar maakte ik er ook een. Een deken om alle proeflapjes, projecten waar ik ooit aan was begonnen maar niet afmaakte e.d. te gebruiken. Een gehaakte patchwork deken!Zoals je kan zien zijn het beide ratjetoe dekens geworden met van alles en nog wat erin. Eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Om lege plekken op te vullen pakte ik garen dat hier maar lag te liggen en probeerde ik diverse steken uit die ik nog niet had gehaakt zoals de V stitch en de corner to corner steek.


Wat doe ik met zo'n deken? Ik gebruik ze voor mijn hond, zo heeft hij overal een eigen plekje en hoef ik daarvoor alleen een dekentje mee te nemen ipv zijn kussen en hij ligt er heerlijk op!

Liefs,
Mriek