Pagina's

maandag 3 september 2012

week 35 - 2012


Met mijn moeder op stap geweest naar de KreavaK, de creatieve vakbeurs voor creatieve winkels! Het was een erg gezellige middag met mijn moeder. Weet je wat stiekem toch wel het leukste was? Dat een paar van mijn dieren cupcakes en mijn boekje er ook stonden tussen de andere handwerkboeken en gehaakte voorbeelden in :-D


Liefs,
Mriek

Pin It

6 opmerkingen:

 1. Ow, wat zal je hebben staan stuiteren! Ik kan me het gevoel zo goed voorstellen (terwijl ik nog niet eens een bladzijde van een boekje heb gevuld en jij zo maar een heel boekje op je naam hebt staan ;-) )!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeg, dat lijkt me idd super als je eigen boekje en creaties daar staan.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Grappig dat je je eigen boekje ziet!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal een trots gevoel geven als jouw boekje en animal cupcakes er zo staan te pronken! Leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan me voorstellen dat je dan best wel trots bent als je dat zo ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat moet inderdaad een heerlijk gevoel zijn, je EIGEN boekje op een creavakbeurs! Super!
  Groetjes, Jolita

  BeantwoordenVerwijderen