Pagina's

maandag 22 oktober 2012

week 42 - 2012


Een klap in mijn gezicht gehad afgelopen week waar ik eigenlijk best wel van van slag ben.
Het ging goed qua accepteren dat ik chronisch ziek ben. Voor mijn gevoel heb ik nu 10 grote stappen terug gedaan en dat doet pijn.
Ik heb rust nodig op een dag en dat is normaal geworden, maar door die figuurlijke klap zit het rust nemen niet lekker meer en doet het pijn dat het moet.

Daarom ook de keuze om mijn shop tijdelijk te sluiten. Ik kan nu niet de service verlenen naar mijn klanten die ik graag zou willen. Het was moeilijk, maar het voelt nu wel goed.
Hij gaat weer open, wanneer kan ik niet aangeven met een datum. Als het met mij weer beter gaat.

Liefs,
Mriek

Pin It

16 opmerkingen:

 1. Jeetje Mriek,

  dat is heel vervelend. Van die stappen terug zijn nooit leuk. accepteren is een proces van ups en downs en dit is echt een down, maar kop op, we denken aan je.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele dappere keuze!
  Heel veel sterkte!

  Lieve groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Marieke wat vervelend! Sterkte met alles, hou je taai en doe het lekker rustig aan!!
  Groetjes,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt naar Marieke, maar dat je luistert naar jezelf is nu het allerbelangrijkste. En goed voor jezelf zorgen natuurlijk. Neem je tijd om alles een plaats te geven en te accepteren. Ik wens je daarbij veel steun en sterkte! Liefs, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel sterkte. Lijkt me erg moeilijk als je denkt dat je het accepteert, maar toch nog meer stappen terug moet nemen.
  Een knuffel van Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Mriek. Ik weet niet wat je hebt maar ik ben er sinds kort ook achter dat ik chronisch ziek ben. Om op de been te komen krijg ik medicijnen waar je zo mogelijk nog vermoeider door bent, moeilijk hoor. Hopelijk kan je hobby je erdoor helpen, ik probeer het ook. Ik wil je eigenlijk gewoon sterkte wensen.......groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei wat erg... Ik ken de hele situatie niet, dus weet ook niet goed wat te zeggen... Gewoon veel sterkte en hou zeker de moed erin!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte toegewenst, hopelijk zal het snel weer iets beter met je gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sterkte meis en goed besloten, luister naar je lijf en de rest komt wel weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjulliewel allemaal! Onwijs lief al die reacties.
  Ik heb fibromyalgie, een vorm van reuma en chronisch vermoeidheid.
  Alles komt wel weer op z'n pootjes terecht, ik heb mijn tijd nodig en die ga ik ook nemen. Beter nu dan straks ;-)
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel sterkte, een moedige beslissing, neem alle tijd die je nodig hebt en luister vooral naar je lichaam. Weet dat alles in het leven positieve en negatieve kanten heeft. Er komt vast een dag dat je de positieve dingen ontdekt aan de periode die je nu doormaakt. Zoals je zegt, alles komt wel weer op zijn pootjes terecht!

  Groetjes Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel sterkte Mriek en neem lekker je rust, niet piekeren dan wordt het alleen maar erger. Ga zo nu en dan even lekker liggen en kijk naar al je mooie aminneko's die je al hebt gemaakt en geniet van ze. (laten ze je maar lekker troosten)
  En wie weet gaat het dan over een paar dagen weer ietsjes beter.
  Lieve groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel sterkte voor de komende tijd en rust maar eens goed uit.
  Groetjes marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Denk aan jezelf!
  Heel veel sterkte!

  Liefs,
  Leontine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik hoop dat je je snel weer beter zult voelen,
  dus ik wens je sterkte!!!!!

  liefs hester

  BeantwoordenVerwijderen