Pagina's

donderdag 1 november 2012

Haken en ...

Doen jullie nog wat anders tijdens het haken?
TV kijken, muziek luisteren en kletsen doe ik vaak tijdens het haken. Weet je wat ik nu ook kan? Haken en lezen tegelijk xD


Nu moet ik geen ingewikkeld patroon haken tijdens het lezen, maar een granny wil best lukken. Bij het begin en het einde even opletten, maar verder lukt het prima! Ik kan dus ook granny's haken met mijn ogen dicht.

Ik denk niet dat ik me ga wagen aan amigurumi's haken en lezen en/of mijn ogen sluiten. Ik denk dat het dan een heel gek beestje wordt!

Liefs,
Mriek

Pin It

6 opmerkingen:

 1. tv kijken of praten enzo doe ik ook tijdens het haken, en bij tv kijken is het ook wel vaak lezen, de ondertiteling dan, maar een boek ofzo...nee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai maai Mriek, gezellig kletsen, telefoneren en skypen gaat prima. Ik vind het heerlijk om detectives te kijken tierwijl ik iets met draadjes doe. Knap dat jij een granny kan haken terwijl je leest, dat lukt meevecht niet. Ik heb overigens wel de tik dat als ik later een zelfgemaakt item tegenkom ik nog weet wat ik keek toen ik het aan het maken was. Dat gaat terug tot de olympische spelen van Los Angeles. Toen maakte ik een bolero en bijpassend tasje met regenboog en vogeltje. Zo heeft deze gek haar gebrek. Veel leesplezier!
  Groetjes van Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal is het hier ook tv kijken ;)
  of ook wel muziek luisteren en dan ondertussen meezingen :)
  Lezen heb ik nog niet geprobeerd maar ik denk niet dat ik het zou kunnen :D

  Veel Liefs
  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat je dit lukt, ik kan dat echt niet!
  Wel kijk ik vaak serie of film tijdens het haken en borduren..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haken én lezen ????
  nee, daar begin ik zelfs niet aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ek kan glad nie hekel en lees nie! Maar hekel werk goed in die coffe shop met vriende :-)

  BeantwoordenVerwijderen