donderdag 15 november 2012

Kerst Snuggie's

Weet je nog de lieve kleine Snuggie's? Ik heb er nog twee gehaakt! Deze keer niet voor mezelf, maar voor Annemarie Arts van Haakidee.


Waarom ik die leuke wezentjes speciaal voor Annemarie gehaakt heb? Omdat Annemarie een wedstrijd heeft bedacht; haak leuke Kerstballen of Kerstversiering voor in de Kerstboom bij haar op het werk.
Annemarie werkt als activiteiten begeleidster op een dagverzorging voor ouderen en dementerende ouderen. Veel cliënten uit haar groep houden van handwerken, maar helaas lukt dat de meeste niet meer. Om toch zo veel mogelijk originele, handgemaakte Kerstversiering te kunnen ophangen in de boom in de groep kwam ze op deze wedstrijd.

Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen aan de wedstrijd verbonden. De winnaar mag een boekje van Annemarie uitzoeken. Aan de hand van het boek wat je kiest maakt Annemarie een leuk haakpakketje voor je. De tweede en derde prijswinnaars winnen het leuke patroon van Sam de Notenkraker.


Wil je meedoen aan deze leuke wedstrijd zodat de cliënten op Annemarie haar werk een mooi versierde Kerstboom krijgen? Inzenden kan t/m 2 december 2012, het adres kan je opvragen via haakidee@gmail.com Woensdag 5 december 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt.


Mijn inzending is al onderweg, de jouwe ook?

Liefs,
Mriek

Pin It

1 opmerking:

  1. hihi en hoe ze in die envelop gaan, al zwaaiend!! goed bezig seg! en een leuk idee ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek