Pagina's

dinsdag 22 januari 2013

Een witte wereld


Ik vond het leuk en mooi, om als eerste voetstappen in de sneeuw achter te laten en hoe mooi het landschap eruit ziet met een wit laagje.
Er is nu een week voorbij en we leven nog steeds in een witte wereld, alleen is het niet zo mooi meer. Het ziet eruit als blubber door al die strooisels die erdoorheen zit, jakkie. Ik wacht op de lente, op de warmte, dat de zon weer gaat schijnen en de mooie bloemen.
Wat het negatieve dan toch weer doet verdwijnen is dat mijn hond het heerlijk vindt om in de sneeuw te spelen en te rennen!

A white world
I found it fun and beautiful, to be the first to walk in the snow and leave your footprints and how beautiful the landscape looks. 
Now a week has past and we still live in a white world, only it's not as beautiful anymore. It looks like blubber, jakkie. I'm waiting for the spring, for the warmth, for the sun to shine and the beautiful flowers.
What dissapears the negativities is my dog who loves to walk in the snow and to play in it!


Liefs,
Mriek

Pin It

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel handzaam, dit kleintje!
  Fijne avond.
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het begint inderdaad een beetej vies te worden he

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier precies hetzelfde...ik vind het helemaal niks, maar mijn honden vinden het geweldig!!! Dat vind ik dan ook wel weer leuk, maar toch heb ik vanochtend nog maar even nagekeken wanneer het nu echt gaat dooien.....zondag dus, JIPPIE!!!

  BeantwoordenVerwijderen