Pagina's

dinsdag 8 januari 2013

Snuggie en haar gehaakte accessoires

We beginnen het jaar goed, ik heb namelijk wat accessoires voor Snuggie gehaakt.

We started the year good. I have crocheted some accessoires for Snuggie.Snuggie gaat vanaf 1 januari overal met mij mee naartoe. Ik vind het zonde om haar vies te laten worden of dat ze ergens aan blijft hangen in mijn tas. Daarom heb ik een hoesje voor haar gemaakt, zo zit ze veilig en kan ze minder snel beschadigen/vies worden.

From 1 January Snuggie goes everywere with me. It's a shame if she gets broken or demaged, so I crocheted a case for her. She's safe now in my bag.Ook heb ik een cupcakeje voor Snuggie gehaakt (het is voor haar meer formaat taart xD). Dit omdat ik afgelopen week een hele gezellige middag/avond heb gehad met vriendinnen waarbij we lekkere cupcakes hebben gebakken! Ik en mijn vriend genieten nu nog van deze cupcakes!

I also made a little cupcake for her (it's quite big for her). Last week I had a great afternoon/evening with friends and we made cupcakes. Me and my boyfriend are still enjoying them.

Liefs,
Mriek

Pin It

5 opmerkingen: