Pagina's

dinsdag 1 januari 2013

Thanks Amineko's!

Een nieuw jaar, met nieuwe plannen, projecten en nog meer creativiteit!
Zo ook wat nieuws op mijn blog, ik zal ook in Engels bloggen voor de internationale bezoekers!

A new year with new plans, projects and a lot more creativity!
Also something new on my blog, I also will blog in English for the international visitors!


De eerste foto van mijn nieuwe project 52 is een foto van Amineko met Snuggie en vuurwerk op de achtergrond. Deze is symbolisch voor de overgang van Amineko naar Snuggie die vanaf nu mijn project 52 overneemt (zoals je hier al kon lezen).

The first picture for my new project 52 is a picture from Amineko with Snuggie and the fireworks in the background. This is symbolic for the transition of Amineko to Snuggie who will forfill my project 52 for now on (like you could read here in Dutch).

Amineko's Sunny, Spring, Luna, Sol, Draadje, Bowy, Colour, Scarfie and Purple bedankt voor jullie mooie poses en inzet voor mijn project 52. I love you guys! Jullie hebben toch wel een speciaal plekje in mijn hart veroverd!

Amineko's Sunny, Spring, Luna, Sol, Draadje, Bowy, Colour, Scarfie and Purple, thanks a lot for your beautiful poses and effort for my project 52! I love you guys! You have taken a special place in my heart!

Ik wens jullie een mooi 2013! Mogen al jullie dromen uitkomen!

I wish you all a beautiful 2013! May all your dreams come true!

Liefs,
Mriek

Pin It

4 opmerkingen:

 1. Een creatief 2013 gewenst marieke!
  Liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou een gelukkig en gezond, maar bovenal creatief 2013 toe.
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er aandoenlijk uit, amineko die het overdraagt aan
  Snuggie, Maar ik kijk er wel naar uit hoor.
  Heel veel goeds toegewenst voor 2013
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik zal ze missen...
  Gelukkig Nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen