Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Aan het werk


Jaja, ik ben weer aan het werk! Ik heb mijn contract getekend, heb trainingen gehad om te leren wat ik moet doen en wat ik moet weten en

Back to work
I'm back to work again! I signed the contract, had trainings to learn what I have to do and what I have to know andik heb mijn eerste werkdag gehad! Ik vind het een leuke baan en een leuk team en ik denk dat ik er heel veel ga leren! Natuurlijk had ik een haakwerk voor onderweg bij me, alleen was in mn schaar vergeten. Thuis heb ik na de nodige rust het bolletje meteen opgehaakt :-)

I had my first workday! I like my job, I like the team and I think I'm going to learn very much! I had my crochet work with me for the trip to work, only I forgot my scissors. When I was home I took my rest and after that I crocheted till I had no yarn left on the ball :-)

Liefs,
Mriek

Pin It

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd hoor! Fijn dat je weer aan het werk bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een heerlijk positief nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte met je nieuwe job en veel succes en werkplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mriek, wat ontzettend leuk dat je weer wat hebt. Top, lekker weer aan het werk kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, heel veel werkplezier gewenst.
  Altijd leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Dat is goed nieuws. Wat voor werk ga je doen?

  BeantwoordenVerwijderen