Pagina's

dinsdag 19 maart 2013

Het was even stil hier


Het was even stil hier, dat kwam omdat ik ziek was. Dus hier is een 2 weken update met Snuggie :-)

It was a bit quiet here, that's because I was sick. So here is a 2 week update with Snuggie :-)


Mijn hondje Sjakie vond het niet zo erg dat ik ziek was. Nu mocht hij lekker bij me op de bank liggen. Gekke luie hond :-)

My dog Sjakie liked that I was ill, so he could lay on the couch with me all day. Crazy lazy dog :-)


Ik genoot van de boeken en tulpen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik weet nu zeker dat ik veel te veel haakboeken heb, maar ik wil erg nog meer ;-)

I enjoyed the books and tulips I got for my birthday! I now know for sure that I have to much crochet books, but I want more! ;-)


Mijn moeder maakte deze tas voor mij voor mijn haakspullen. Ik ben echt verliefd op deze tas! De bovenkant is makkelijk te openen en te sluiten en aan de binnenkant zitten allemaal vakken voor bijvoorbeeld een haakboek, haaknaalden en alle andere spullen die je nodig hebt voor het haken.

My mom made this bag for me for my crochet stuff. I love this bag! You can close the top easily and it got a lot of nice pockets on the inside for a book, crochet hooks and other stuff I need for my crochet stuff.


Het over haken hebbende, ik ben al een stuk verder met mijn granny deken!

Talking about crochet, I got a lot further with my granny blanket project!


Op deze foto zie je de mijlpaal van 50 vierkantjes! De eerste mijlpaal! Dit was op 13 maart 2013. Ik heb zelf alle draadjes al afgehecht :-) Vandaag ben ik alweer een heel stuk verder, ik haak met veel plezier aan dit mega project! :-D

On this photo I made the 50th square! The first milestone! This was on March 13, 2013. I even sew in all the ends :-) Today I am a lot further, I have a lot of fun crocheting this blanket! :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

4 opmerkingen:

 1. Ahhh! Je gaat toch geen Snuggies in je deken vasthaken? :p Wat een project, het gaat al heel goed!
  Je tas is zeker mooi en heel praktisch, dat heeft je moeder goed gedaan!
  Hopelijk ben je de griep weer helemaal kwijt nu, want anders wordt Sjakie nog luier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een saai/kaal potje, voor de rest draadjes! ;) Ik heb de mijne een leuk jasje gegeven, een rood gehaakt jasje! :p Grapje hoor. Je bent al flink op weg met je project. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  De tas is prachtig! Op een ander blog zag ik laatst ook zoiets voorbij komen, één die net zo handig en mooi afsluit als deze. Weet alleen niet meer waar, dat vond ik wel jammer.

  Ben trouwens al een mooi eind op weg met het vest! Nu drie bollen erin zitten en het vierkant is ongeveer 46 à 47 cm. Hoe groot is jou granny uiteindelijk geworden?

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i love your little crocheted snuggie and your doggie too!

  BeantwoordenVerwijderen