Pagina's

dinsdag 9 april 2013

1e rijles


Ja je leest het goed, ik heb deze week mijn eerste rijles gehad. Spannend dat ik het vond! Aan de andere kant van de auto zitten (als bestuurder ipv bijrijder), rijden tussen al het andere verkeer in dat grote voertuig wat ik bestuurde (de rijinstructeur zat naast me ;-)). En dan is het erg wennen om iets niet vanuit het midden te besturen zoals een fiets, rechts is het nu een stuk breder dan links. Dat is echt wennen zeg! Maar goed. Ik heb er nu twee lesjes op zitten en de komenden staan ook gepland. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen en wanneer ik dat roze pasje aan mijn portemonnee mag toevoegen! :-D

First driving lesson
Yes you read it right, I had my first driving lesson last week. I found it very exciting! Sitting behind the steering wheel instead of at the passenger seat, moving the car in this big vehicle which I controlled (with the driving instructor next to me ;-)). And I have to get used that I'm not the centre of the vehicle like on a bike. I had two lessons and the next are planned. I'm curious when I have my pink driving pass in my wallet :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

4 opmerkingen:

 1. Super!!! Heel veel succes, komt vast goed! Zeker met Snuggie aan het stuur! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet toch goed gaan komen!! Als je kunt haken zoals jij is dit toch appeltje eitje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik beter ben in haken dan in auto rijden xD

   Verwijderen
 3. Best gek hè zo'n eerste ervaring als bestuurder?
  Heel veel succes met de rijlessen!
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen