Doorgaan naar hoofdcontent

1e rijles


Ja je leest het goed, ik heb deze week mijn eerste rijles gehad. Spannend dat ik het vond! Aan de andere kant van de auto zitten (als bestuurder ipv bijrijder), rijden tussen al het andere verkeer in dat grote voertuig wat ik bestuurde (de rijinstructeur zat naast me ;-)). En dan is het erg wennen om iets niet vanuit het midden te besturen zoals een fiets, rechts is het nu een stuk breder dan links. Dat is echt wennen zeg! Maar goed. Ik heb er nu twee lesjes op zitten en de komenden staan ook gepland. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen en wanneer ik dat roze pasje aan mijn portemonnee mag toevoegen! :-D

First driving lesson
Yes you read it right, I had my first driving lesson last week. I found it very exciting! Sitting behind the steering wheel instead of at the passenger seat, moving the car in this big vehicle which I controlled (with the driving instructor next to me ;-)). And I have to get used that I'm not the centre of the vehicle like on a bike. I had two lessons and the next are planned. I'm curious when I have my pink driving pass in my wallet :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Super!!! Heel veel succes, komt vast goed! Zeker met Snuggie aan het stuur! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet toch goed gaan komen!! Als je kunt haken zoals jij is dit toch appeltje eitje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik beter ben in haken dan in auto rijden xD

   Verwijderen
 3. Best gek hè zo'n eerste ervaring als bestuurder?
  Heel veel succes met de rijlessen!
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Attic 24 tas

Na ruim een maand is hij klaar!! Inclusief bloemen en bloemblaadjes!!
 Ik ga hem gebruiken om het project waar ik op dat moment mee bezig ben in te bewaren, als ik hem dan mee wil nemen hoef ik alleen die tas te pakken en heb ik alles! ;-)

Nog even een bloemetje in detail. De bloem is ook naar een patroon van Attic 24, net als de tas :)