Pagina's

maandag 15 april 2013

Uiltjes sleutelhanger

Natuurlijk ben ik nog steeds druk met mijn granny deken, maar van de week wilde ik gewoon even wat anders haken. Ik had nog een paar kleine werkjes die ik af moest maken maar ik wilde ook graag iets uit het boek 'Kleurrijke cadeautjes haken' van Margriet de Muinck haken. Dus, eigenwijs als ik ben, ben ik gewoon aan wat nieuws begonnen!

Owl keychain
I'm still crocheting my granny blanket, but I just wanted to crochet something else. I have some small WIP lying around but I also wanted to crochet something from the Dutch book 'Kleurrijke cadeautjes haken' from Margriet de Muinck. So I started to crochet something new!


Het is het uiltje geworden! Schattig hè?! Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik een eigenwijze haakster en sla ik de draad bij elke steek die ik maak andersom op de naald. Toen ik dit uitltje haakte heb ik een nieuwe steek geleerd; de kreeftensteek (die duidelijk staat uitgelegd in het boek!). Eigenwijs als ik ben heb ik hem natuurlijk wel op mijn manier gehaakt ;-)

I crocheted this little owl from the book. Cute isn't it?! I also learned a new stitch with this owl, in Dutch is called the 'Kreeftensteek'. Een leuk uiltje uit een leuk boekje! Er gaan vast langzaam aan meer dingen uit dit boekje volgen.
En het uiltje? Die ligt te wachten om cadeau gegeven te worden :-D

A nice owl from a nice book! I think I'm going to crochet some more pieces from this book.
An the owl? He's lies waiting to give away as an present :-D

Liefs,
Mriek

PS: Margriet heeft ook een blog: http://www.sparkelz-creatief.nl/
PS: Margriet also has a blog: http://www.sparkelz-creatief.nl/

Pin It

5 opmerkingen:

 1. Agghh wat een schatje zeg!

  Dat boekje gaat bij mij ook op mijn verlanglijstje!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een lieffie en groot gelijk hoor om even iets anders tussendoor te haken.
  Groetjes Marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het uiltje is leuk geworden. Mooie kleuren gebruikt! Het boek 'Kleurrijke cadeautjes haken' staat boven aan mijn verlanglijst! Volgens mij een verslavend boeje waar je gelijk alles uit wil gaan haken!

  Groetjes, Silvia

  BeantwoordenVerwijderen