Pagina's

maandag 20 mei 2013

Zij mogen de rij sluiten

De laatste feestpoppetjes die in mijn nieuwe boekje komen. Jullie kennen ze waarschijnlijk al want ze staan al een tijdje in mijn webshop :-)

The final 'feestpoppetjes' who will be featured in my new book. I think you will recognize them because they are available in my store for a while :-)


Sinterklaas en Zwarte Piet! De mini Pietjes staan ook in het boek, evenals applicatie Sint en Piet maar die kan je in het boek bewonderen ;-)

Sinterklaas and Zwarte Piet! (They are from a Dutch party we celebrate in the end off November and the beginning of December) The mini Pietjes are also in the book, just like the application Sint and Piet, but you can see them in the book ;-)

Over het boek gesproken, al gezien dat je hem al bij mij kan voorbestellen? :-D Als ik ze in huis heb zal ik ze signeren en zo snel mogelijk verzenden! Dus wil je een gesigneerd exemplaar en zo snel mogelijk in huis? Bestel hem dan bij www.madebymriek.nl

Speaking about the book, did you know you can pre-order it in my shop? :-D When I recieve the books I will sign them and send them as soon as possible! So if you want a signed copy and you want to have it fast? Order it at www.madebymriek.nl

Liefs,
Mriek

Pin It

2 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk,maar verder zeg ik...he bah!!!ik wil daar nu helemaal niet mee geconfronteerd worden maar wil de zomer met zon!;-),ha,ha....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, ik dacht even; die is optijd! Sint & piet!
  Maar het is voor je boek :) Leuk gehaakt!

  (al ben ik blij dat die man even siesta houdt in Spanje;)

  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje <3

  BeantwoordenVerwijderen