Doorgaan naar hoofdcontent

Zij mogen de rij sluiten

De laatste feestpoppetjes die in mijn nieuwe boekje komen. Jullie kennen ze waarschijnlijk al want ze staan al een tijdje in mijn webshop :-)

The final 'feestpoppetjes' who will be featured in my new book. I think you will recognize them because they are available in my store for a while :-)


Sinterklaas en Zwarte Piet! De mini Pietjes staan ook in het boek, evenals applicatie Sint en Piet maar die kan je in het boek bewonderen ;-)

Sinterklaas and Zwarte Piet! (They are from a Dutch party we celebrate in the end off November and the beginning of December) The mini Pietjes are also in the book, just like the application Sint and Piet, but you can see them in the book ;-)

Over het boek gesproken, al gezien dat je hem al bij mij kan voorbestellen? :-D Als ik ze in huis heb zal ik ze signeren en zo snel mogelijk verzenden! Dus wil je een gesigneerd exemplaar en zo snel mogelijk in huis? Bestel hem dan bij www.madebymriek.nl

Speaking about the book, did you know you can pre-order it in my shop? :-D When I recieve the books I will sign them and send them as soon as possible! So if you want a signed copy and you want to have it fast? Order it at www.madebymriek.nl

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. Ze zijn leuk,maar verder zeg ik...he bah!!!ik wil daar nu helemaal niet mee geconfronteerd worden maar wil de zomer met zon!;-),ha,ha....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, ik dacht even; die is optijd! Sint & piet!
  Maar het is voor je boek :) Leuk gehaakt!

  (al ben ik blij dat die man even siesta houdt in Spanje;)

  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Op de haaknaald

Het leek mij leuk om jullie even te laten zien waar ik (onder andere) op dit moment aan werk. Ik heb heel veel on affe projecties liggen (stuk of 10 denk ik 😳) maar toch kon ik het vorige week niet laten om een nieuw project te starten.


Ik startte een regenboog corner tot corner sjaal. Het bol garen wat ik heb gebruikt heb ik zelf gemaakt van een deken die ik heb uitgehaald. Mijn eigen gemaakte yarncake, in de kleuren en van het materiaal die ik zelf fijn vind. Ik maakte de bollen al in 2014 maar heb nu eindelijk een project gevonden waar ik helemaal blij van word om hem te gebruiken.


De eerste bol is al opgehaakt, nog 4 te gaan! 😄
Wil ook zelf een yarncake maken? De tutorial vind je hier.

Liefs,
Mriek