Doorgaan naar hoofdcontent

Waar zal mn Snuggie blog van deze week over gaan?

Natuurlijk over het feit dat mn boekje uit is! :-D

Where should this Snuggie blog be about?
Ofcourse about the fact that my book is out! :-D


Want wat was ik trots en blij toen er een mooie doos 's ochtends vroeg binnenkwam afgelopen vrijdag morgen. Eerst zelf even kijken en ik moet zeggen, ik straalde echt van trots! Ik ben heel blij met het eindresultaat! Daarna werd het meteen signeren en verpakken, zo konden de eerste bestellers zo snel mogelijk blij gemaakt worden met mijn nieuwe boek!

I was so happy and proud when a big box was delivered Friday morning. The first thing I did was looking in a book myself and I can tell you, I was glowing from proudness! I'm so happy with the end result! Then it was time to sign the first books and getting them ready for sending.


Het deed me goed al die boekjes te mogen verzenden naar diverse uithoeken van Nederland en België en weet je wat het leukste is? De blije reactie's als men je boek heeft ontvangen en het ook een mooi boek vinden, dat is toch waar je het voor doet! :-D

It felt good to send the books to different sides of the Netherlands and Belgium. You know what the nices part it? The happy reactions when they got your book in the mail and loving the book as I do, that's what you do it for! :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

Reacties

 1. lekker toch dat gevoel dat moet je zeker goed doen
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nieuwe boekje! Ik wil deeerste ook nog graag kopen. Ze zijn allemaal zo leuk :D Ik ben tevens je nieuwe volger geworden. Gezellig blog heb je!

  Fijne avond nog! Groetjes Henrike

  (www.eendraadjelos.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben 1 van de blije ontvangers van je nieuwe boekje ;-)
  Ziet er super leuk uit dus snel aan de slag !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor, ik heb hem bij de boekhandel in bestelling. Als het goed is komt ie morgen binnen. Vond wel dat ik mijn boekenbon aan jou boekje mocht besteden ;)

  Ben heel benieuwd, zal de creaties op mijn blog showen.

  Groeten Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk leuk gefeliciteerd met je boekje wij hebben hem ook besteld!!:D

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb inmiddels de vrolijke clown gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe boekje. Het ziet er weer veelbelovend uit.
  De eerste creaties ben ik al op andere blogs tegengekomen. Ik zet je boekje op mijn verlanglijst.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Drops moss stitch sjaal

Hihi, ja ik ben verslaafd aan de moss stitch :-D Naast de sjaal waarmee ik de moss stitch tutorial heb gemaakt (waar ik nog steeds regelmatig een stukje aan haak) en de moss stitch cowl die ik gehaakt heb heb ik nu ook een moss stitch sjaal gehaakt van drops!

Drops moss stitch scarf
Hihi, yes I'm addicted to the moss stitch :-D After the scarf that I used to make the moss stitch turtorial (the one that isn't finished, but I regularly pick up to crochet a few rows) and the moss stitch cowl I crocheted I now also crocheted a moss stitch scarf from drops!


Mn eerste moss stitch sjaal (die ene die nog niet klaar is) haak ik in de breedte. Deze van drops heb ik in de lengte gehaakt zodat hij toch weer een ander effect geeft.

I crochet the first moss stitch scarf (the one that isn't finished) in width. This one from drops is crocheted in length so it gives a different effect.


Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal? Omdat ik hem heb gehaakt met Drops Paris. Dit is een 100% k…

Moss stitch tutorial

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek! De moss stitch. Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. Het priniepe is best makkelijk een lossen en een vaste, maar een duidelijke tutorial met uitleg van begin tot eind kon ik niet vinden, dus ben ik het zelf gaan uitproberen. Het is me gelukt, dus volgt hier de tutorial.

I found a very nice stitch on the blog of le monde du Sucrette! The moss stitch. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. It is not hard, it is just a chain and a single crochet, , but I couldn't find a clear tutorial with explanation from beginning to end, so I tried something myself. I've done it, so here is the tutorial (in US terms).


Benodigdheden:
- garen (ik gebruik restjes katoen voor haaknaald 2,5-3,5)
- haaknaald, groter dan nodig bij het garen (ik gebruik haaknaald 5 maar haak van mezelf erg strak)
- schaar
- stopnaald

Supplies:
- yarn (I use leftover cotton for crochet hoo…

Op de haaknaald

Het leek mij leuk om jullie even te laten zien waar ik (onder andere) op dit moment aan werk. Ik heb heel veel on affe projecties liggen (stuk of 10 denk ik 😳) maar toch kon ik het vorige week niet laten om een nieuw project te starten.


Ik startte een regenboog corner tot corner sjaal. Het bol garen wat ik heb gebruikt heb ik zelf gemaakt van een deken die ik heb uitgehaald. Mijn eigen gemaakte yarncake, in de kleuren en van het materiaal die ik zelf fijn vind. Ik maakte de bollen al in 2014 maar heb nu eindelijk een project gevonden waar ik helemaal blij van word om hem te gebruiken.


De eerste bol is al opgehaakt, nog 4 te gaan! 😄
Wil ook zelf een yarncake maken? De tutorial vind je hier.

Liefs,
Mriek