Pagina's

dinsdag 2 juli 2013

juni 2013 - granny deken

Hallo allemaal! Hier weer een granny deken update van mijn 1681 vierkantjes project! Ik heb meer gehaakt dan vorige maand, maar dat was ook niet zo moeilijk. Zeker na mn vakantie had ik de slag goed te pakken en zijn er aardig wat vierkantjes uit mijn handen getoverd.

Hey everyone! Here is another granny blanket update of my 1681 squares project! I crocheted more squares then last month, but that wasn't that hard. After my holiday I really got going and I made a nice amounth of squares.Ik had een dilemma afgelopen maand. Ik mocht weer een nieuwe kleur haken; groen, maar hij voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren groen die ik had uitgekozen in februari vond ik toch niet mooi genoeg. Het plan was dat ik 2 kleuren groen zou gebruiken, maar de lichte groen die ik graag wil bestaat niet. Dus moest ik een nieuwe keuze maken. Met hulp van mijn vriendje besloten we 1 kleur groen te gebruiken ipv 2. Ik koos een hele nieuwe kleur groen dan die ik in februari had uitgekozen. Ik was erg gestressed over dat de kleuren groen toch niet naar mijn zin waren. Het is geen klein project en het moet gewoon kloppen. Ik ben blij met de nieuwe keuze die ik heb gemaakt, de stress is weer weg :-)

I had a dilemma this month. I got to a new color; green, but I wasn't satisfied. The colors of green I picked out in February didn't were it for me. The plan was that I would use 2 colors of green, but the light green I wanted wasn't available. So I had to make a new choice. With help from my boyfriend we decided to use one color green insted of two and I picked a whole new green. I was so stressed about this decision, because it's a very big project and I want it to be right. I'm happy with the new choice I made :-)

Ik heb 311 squares gehaakt sinds ik aan dit project begon. Ik moet nog 1370 squares haken om de deken af te krijgen.
I crocheted 311 squares since I started this project, I need to crochet 1370 of the 1681 squares to finish. 


Ik ga snel vierkantje 312 haken ;-)
I'm starting on the 312 square right now ;-)

Liefs,
Mriek

Pin It

PS: zie alle granny deken updates hier/see all the granny updates here

9 opmerkingen:

 1. Monnikenwerk, dat is het! Maar het wordt wel mooi! Maak je de deken van katoen? Dat wordt toch heel zwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleuren, kan me voorstellen als je iets in je hoofd hebt dat je dan het liefst geen andere kleur wilt
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aah een mario deken wat leuk! en wat moet je een hoop vierkantjes haken zeg!! ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een project! Ik ben benieuwd naar het resultaat! Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 5. First off, WOW!!! I just found you on pintrest and I'm sure glad i did!! You're either crazy or...no i'm going to stick with crazy...haha...for doing such a massive project!! i'm saving you though becuase im excited to see your updates!! YOU'RE AWESOME!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fortunately i "re"found you! Your crocheting is wonderful and amazing! My daugther loves super mario. Could you give me the pattern from your work? Greatings...

  BeantwoordenVerwijderen