woensdag 4 september 2013

Heb je het al gezien?

Annemarie van Haakidee is zo lief om een give away voor mij te organiseren op haar facebook page!

Did you see it? 
Annemarie from Haakidee has been so kind to organize a give away for me on her facebook page!


Wat moet je ervoor doen? Laat een reactie achter op de facebook page van Haakidee bij bovenstaande afbeelding met welk patroon je van mij zou willen ontvangen en wie weet wordt jij donderdag wel tot een van de winaars gekozen!

What you need to do? Give in a reaction on the facebook page from Haakidee at the picture you can see above with which pattern you would like to recieve from me and maybe you'll become one of the winners Thursday!

Liefs,
Mriek

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek