Pagina's

dinsdag 3 december 2013

Granny deken - even pauze

Het is voor mij tijd voor een pauze van dit grote haakproject. Ja, ik dacht laat ik even met de deur in huis vallen ;-)
Naast het opheffen van mn webshop en andere zaken thuis wilde het haken aan dit project niet vlotten. Na 1,5 week liep ik achter op schema en begon het me steeds meer tegen te staan. Aan de ene kant had ik helemaal geen zin meer om hieraan te haken maar aan de andere kant wilde ik ook niet stoppen. 

It's time for me to take a break from this big crochet project.
Next stopping with my webshop and other things at home I got stuck on this project. After 1,5 week I got behind schedule and I couldn't catch up. And the first side I wanted to quit but at the other side I didn't wanted to stop.

Ik kan je vertellen, hij is al lekker warm :-)
I can tell you, he's already nice and warm :-)

Dit project ligt bij mij thuis op een dienblad zodat ik hem er makkelijk bij kan pakken. Op een gegeven moment pakte ik hem niet meer, maar Mario en Yoshi bleven me wel aanstaren, dit gaf geen rust. Ik vroeg me af waarom hij er nog lag, terwijl ik er bijna niks aan deed. Waarom zou ik hem niet in een doos doen, om later aan verder te werken, zodat ik niet gevoelsmatig constant aangestaard wordt door dit duo. En zo geschiedde, mn Mario en Yoshi pixel granny deken zit netjes in de doos. En weet je, het geeft rust. Ik zie hem niet meer dagelijks, maar weet wel dat hij er nog is. Ik weet ook dat hij af gaat komen, alles is ervoor in huis, zonde als ik hem niet af zou ronden. En hij is veel te gaaf om in de doos te laten zitten! ;-)

I keep this project on a tray, so I can get the tray and have everything I need for this project. From some moment I didn't got the tray anymore, but Mario and Yoshi kept staring at me. This didn't helped me getting rest from this project. I wondered why this project was still lying there, while I didn't crocheted it. Why wouldn't I put this project in a box, to work further on after some time, so I wouldn't be stared at all the time. And so I did the blanket in a box, and now I really can take a break from this blanket. I wont see him everyday, but I know he's still there. I also know I'll finish it, I already bought all the yarn so it would be a shame if I didn't finish it. And he's way to cool to keep in a box! ;-)


Mn deadline, die ga ik nu waarschijnlijk niet meer halen. Wat mn deadline was? Ik wilde hem graag af hebben voor ik ga trouwen aankomend jaar. Ach, in het eerste jaar nadat ik getrouwd ben moet wel lukken toch?! :-D

My deadline, I don't think I'm going to make it anymore. What my deadline was? I wanted to finish it before I'm getting married next year. Oh well, I think I can finish it in the first year I'm married right?! :-D


Ik heb 757 squares gehaakt sinds ik begon met dit project. Dit houdt in dat ik nog 924 van de 1681 squares moet haken.


I crocheted 757 squares since I started this project. This means I still have to make 924 of the 1681 squares.Liefs,
Mriek

PS: zie alle Mario deken updates hier/see all the Mario blanket updates here


Pin It

8 opmerkingen:

 1. pffff, wat een werk, sterkte,ennu....de aanhouder wint!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is mooi en hij komt af. Ik ben een granny deken aan het haken van minder vierkantjes maar ben op een gegeven moment gestopt met tellen hoeveel ik er nog moest, dat scheelde al een hoop. Heb hem ook een tijdje weg gelegd en ben kleinere projecten gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je deken geweldig worden. Mijn zoon wil heel graag een deken van angy birds. Heb je voor mij tips hoe ik dit moet aanpakken? Wat is het patroon van de granny die je gebuikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ina,
   http://madebymriek.blogspot.nl/2013/10/zelf-een-pixel-deken-haken.html volg de link en je krijgt alle uitleg :-)
   Liefs,
   Mriek

   Verwijderen
 4. Ik vind het geweldig die deken, Zou je het telpatroon met me willen delen?

  Grtz Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sonja,
   is hij af is deel ik het patroon.
   Liefs,
   Mriek

   Verwijderen
  2. super.... mijn zoontje is helemaal gek van Mario... ik heb wel al wat patroontjes kunnen vinden, maar geen zo mooi als de jouwe...!!!

   Grtz
   Sonja

   Verwijderen