Pagina's

maandag 13 januari 2014

de webshop sluit 20 januari 2014

Beste klanten van made by Mriek.

alweer ruim 2 maanden geleden maakte ik bekend dat de made by Mriek webshop gaat stoppen. De tijd is nu dan ook aangebroken om een laatste dag aan te kondigen. Aanstaande zondag 19 januari 2014 is de laatste dag dat u uw bestelling bij made by Mriek kan plaatsen, vanaf maandag 20 januari 2014 is dit niet meer mogelijk. Natuurlijk zal ik ook alle laatste bestellingen met zorg behandelen en zo spoedig mogelijk verzenden.

De laatste artikelen die ik voorradig heb staan op de homepage. De patronen zijn te vinden op hun eigen pagina. Voor alle artikelen geldt nog steeds OP=OP.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en vertrouwen in made by Mriek. En ook bedankt op alle lieve berichtjes op het stoppen van de webshop. Natuurlijk blij ik te vinden op mijn blog http://madebymriek.blogspot.com/ want dat creatieve wat in mij bruist is niet te stoppen :-D

Tot op mijn blog!

Liefs,
Mriek

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen