Pagina's

maandag 17 februari 2014

Kleine uiltjes

In mn blogje over de regenboog granny square/stripe cowl beloofde ik dat ik zou laten zien wat ik heb gemaakt van de kleine bolletjes die ik over had. Ik haakte deze schattige uiltjes uit het nieuwe boek van Annemarie Arts, Sleutelhangers haken.

In the blog about the rainbow granny square/stripe cowl I promised to show you what I've crocheted from the litte balls of yarn that were left. I crocheted these cute little owl from the new Dutch book of Annemarie Arts called 'Sleutelhangers haken'. 


Waarom haakte ik er meteen drie? Omdat je in een uurtje al zo'n uiltje af hebt! Je hoeft namelijk naderhand geen onderdelen vast te naaien, je haakt de vleugeltjes er gewoon aan! En ik had 6 kleurtjes over van de cowl, dus die moest ik wel gebruiken ;-)

Why I crocheted 3 little owls? Because one owl is done in an hour! You don't need to sew parts on, you crochet the wings on the owl. And I had 6 colors left from the cowl, so I had to use them ;-)


Het gele uiltje hangt aan mijn autosleutels. Want ja, bij een net gehaald rijbewijs en dan auto mogen rijden hoort een leuke sleutelhanger aan de autosleutel! :-D

One owl has an destanation; my car keys! With a freshly recieved drivers license and riding a car comes a lovely keychain for the car key! :-D


Liefs,
Mriek

Pin It

2 opmerkingen: