Pagina's

maandag 12 mei 2014

Rozen

Over een paar weken is onze grote dag, mijn vriend en ik gaan namelijk trouwen. Voor de bruiloft mag ik 1 ding haken, mijn bruidsboeket. Ik ben op het moment druk met allemaal roosjes om het boeket mooi vol te maken. Ik ga snel weer verder, want ik heb er nog niet genoeg ;)

In a few weeks we have a big day, my boyfriend and I are getting married. I can crochet one thing for our wedding day, my wedding bouquet. I'm busy crocheting all the roses to make the bouquet nice and full. I'm going to crochet now, I still have a lot of roses to crochet ;)

Liefs,
Mriek

3 opmerkingen:

 1. Echt super leuk!! Gefeliciteerd alvast ;). Dat wordt een mooi bruidsboeket lijkt me zo!! Geniet ervan!

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en bijzonder! Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben (gehad?) en wens jullie alle goeds, gezondheid én geluk samen!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige roosjes! Ik ga je blog volgen, het ziet er heel leuk uit allemaal!
  Groetjes, Francis

  BeantwoordenVerwijderen