Pagina's

woensdag 17 september 2014

Spring mandala


Voor op mijn nieuwe notitieblok wilde ik een mandala haken. Ik had nog nooit een mandala gehaakt, dus ging ik op zoek naar een patroon. Via pinterest kwam ik op de blog van made in K-town met de spring mandala inclusief patroon. Ik vond hem er mooi uitzien, dus de keuze was snel gemaakt.

For my new note book I wanted to crochet a mandala. I never crocheted one, so I searched online for a pattern. Through pinterest I found the blog from made in K-town with the spring mandala with a pattern. I liked it alot, so I found the mandala I wanted to crochet.


Ik wilde kleuren gebruiken die zeggen dat het mijn boekje is. De keuze voor geel, oranje en rood was dan ook zo gemaakt (mijn lievelingskleuren) en paars vond ik er mooi bij passen in combinatie met de andere 3 kleuren. :-)

I wanted to use colors that can tell that it's my book, so I used yellow, orange and red (my favorite colors) and purple because I love the combination with the other 3 colors. :-)


De mandala was in een dag gehaakt, dus was het alleen nog op mijn haak notitieboek plakken die ik bij de Hema heb gekocht. Ik heb hem een nachtje laten drogen met een stapel boeken erop en nu is hij helemaal klaar. Ik kan mijn haakdingen nu in stijl opschrijven in dit boekje :-D

I crocheted the mandala in one day, so I only had to glue it on my note book which I bought at the Hema. I let it dry for a night with a stack of books on top and now it's finished. I can write down my crochet stuff in style now :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

2 opmerkingen: