woensdag 10 september 2014

Vlieg met me mee

Mijn man vind niks wat ik haak echt leuk voor zichzelf. Een sleutelhanger vind hij niks, een sjaal niet, nee hij wilde het allemaal niet. Voor zijn verjaardag wilde hij graag een vliegles, maar alleen een bon geven vond ik maar niks. Dus haakte ik een amigurumi vliegtuigje voor hem!

Come fly with me
My husband doesn't like anything I crochet for himself. He doesn't like a keychain, a scarf, nothing. For his birthday he wanted a flying lesson in an airplane, but I don't like to only give him a coupon. So I crocheted an amigurumi airplane for him!


Hij is er erg blij mee en hij staat hier in de vensterbank te pronken.
Wil je zelf ook zo'n leuk vliegtuigje maken? Je vindt het patroon (in het Nederlands) bij the big bad wool. Ik maakte gebruik van Phil Coton 3 en haaknaald 3,0 mm.

He is very happy with it.
Would you like to crochet your own airplane? You can find the pattern (in English) at the big bad wool. I used Phil Coton 3 yarn and crochethook 3,0 mm.

Liefs,
Mriek

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek