Pagina's

maandag 17 november 2014

Liefs


Via Instagram kreeg ik van iemand een kaartje voor de KreaDoe. Ik vond dit zo onwijs lief dat ik een kleinigheidje voor haar heb gehaakt.

I got a ticket for the KreaDoe (Dutch craft fair) from someone at Instagram. I found this so nice of her that I wanted to make her something. 


Het werd het label uit het boek 'Haken en kleur - Een huis vol geluk' van Claire en Saskia. Het borduren van het woord liefs vond ik wel een beetje een uitdaging. In het boek staat als tip om het woord met potlood op het label te schrijven, maar dit lukte bij mij niet. Ik had het woord opgeschreven op een blaadje en ben gewoon begonnen met borduren en uitproberen wat mooi was. Ik heb regelmatig een stukje uitgehaald, maar het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf :-)

I crocheted a label from the Dutch book 'Haken en kleur - Een huis vol geluk' from Claire and Saskia. It was a challenge to get the word 'liefs' (with love in English) embroidered on the label. In the book is a tip that says to write the word with a pencil on the crocheted piece, but that didn't work for me. I wrote the word on a piece of paper and started embroidering and try what was nice. I started over a few times, but I'm happy with the end result.

Liefs,
Mriek

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen