maandag 28 december 2015

Een nieuw memobord

3 jaar geleden maakte ik een memobord (zie hier) alleen was na de verhuizing het stofje wel aan vervanging toe. Het stofje die erop zat vond ik nog steeds geweldig en gelukkig had ik nog een stuk liggen :-D

A new memo board
3 years ago I made this memo moard only it needed to be replaced after we moved house. I was happy I had a piece of the same fabric left as I still like it very much.


Dit keer heb ik in plaats van lint elastiek gebruikt zodat de kaarten goed blijven klemmen. Wil je dit ook met elastiek doen let dan op dat je het elastiek goed strak trekt, anders schuiven je kaarten nog steeds weg (ik heb ervaring ;-P)

In stead of ribbon I used elastic band so the cards would stick to the board. Make shure you stretch the elastic band out, otherwise the cards will fall out (I have experience ;-P)


Liefs,
Mriek

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek