Pagina's

dinsdag 29 december 2015

Mp3 speler hoesje

Omdat ik dit jaar ben begonnen als postbezorger zocht ik naar een kleine MP3 speler waarmee ik mijn muziek kon luisteren. Ik vond een mooie van SanDisk met een clip aan de achterkant zodat ik hem kan vastzetten aan mijn kleding. Ik ben er erg blij mee, maar hij heeft natuurlijk wel een hoesje nodig voor als hij in mijn tas zit, dus haakte ik er één.


Ik vind het ook fijn als ik mijn oortelefoon erbij kan opbergen. Aangezien mijn MP3 speler best klein is had ik niet de ruimte om er een zakje op je haken (zoals ik deed met het hoesje van mijn Ipod). Ik zorgde dat er ter hoogte van de ingang van mn headset een gaatje in het haakwerk zat zodat de headset aangesloten kan zitten als de MP3 speler in het hoesje zit. Door de sluiting iets ruimer te maken is er ruimte genoeg om de headset om het hoesje te wikkelen en zodat de sluiting nog netjes dicht kan. De headset raakt zo niet in de knoop en blijft fijn bij mijn MP3 speler in mijn tas zitten. Ik ben er blij mee :-)


Liefs,
Mriek

Pin It

1 opmerking:

 1. Wat leuk gemaakt, super handig!
  Ik vind je tutorial van de corner-to-corner-steek heel handig! Ik wilde daar een opmerking bij zetten, maar dat lukt niet, dus doe ik het hier. Ik heb deze week een blog met wat ik ermee maakte, met uiteraard een link naar je tutorial. Bedankt voor de uitleg!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen