Pagina's

woensdag 20 januari 2016

Nieuw jaarproject


Afgelopen weekend liet ik op social media al deze selectie kleuren zien. Dit zijn namelijk de kleuren voor mijn nieuwe jaarproject. Na mijn moodblanket kriebelt het om toch weer in een jaar iets leuks te haken, alleen niet weer elke dag. Dus heb ik gekozen om elke maand iets te haken wat uiteindelijk een deken wordt.

A new yearproject
Last weekend I showed on social media this selection of colors. These are the colors for my new yearproject. I wanted to make something in 2016 after my moodblanket, but I didn't want to do something for it every day. So I choose to do something every month so I'll have a blanket at the end of 2016.

Afgelopen jaar deelde Crafty Ridge de patronen voor een Harry Potter pixel crochet along. Ik volgde hem met smart in haar facebook groep en op haar blog. Zoals jullie misschien wel weten ben ik helemaal weg van de verhalen van Harry Potter, dus een crochet a long sprak mij meteen aan. Nu vind ik crochet alongs best leuk, maar ik wil toch graag eerst het eindresultaat zien voor ik eraan begin vandaar dat ik niet meteen begonnen ben ;-)

Last year Crafty Ridge shared patterns for a Harry Potter pixel crochet along. I loved to follow it on her facebook group and her blog. As you might know I love the Harry Potter stories so I really liked this crochet along. I like crochet alongs, but I like to see the finished product before I start something. That is why I didn't already started it.

- foto van Crafty Ridge -
- photo from Crafty Ridge -

Dit is het eindresultaat van de Crafty Ridge Harry Potter crochet along! Gaaf he?! Ik ga hem ook haken, al vervang ik twee blokken en heb ik hier en daar wat kleine aanpassingen gedaan. Het is de bedoeling dat ik elke maand een blok haak met een personage/het wapen van Zweinstein/de banners. Dit zijn in totaal 11 delen, dus in de laatste maand haak ik de rand eromheen :-D

This is the end result of the Crafty Ridge Harry Potter crochet along! Isn't it great?! I'm going to make one, with some little changes. I'm going to make one block/banner every month. This are 11 pieces so the last month I'm making the border :-D


Al het garen is in huis en dus begon ik gisteravond met haken van het eerste blok :-D Wie gaat het worden, wie zal het zijn? Ik laat het ergens deze maand aan jullie zien ;-)

All the yarn is in stock and last night I started with the first block :-D Who is it going to be? I'll show you somewhere this month ;-)

Liefs,
Mriek

Pin It


P.S.: voor alle gehaakte Harry Potter deken blogs, klik je hier.

P.S.: for all the crochet Harry Potter blanket posts, click here.

6 opmerkingen:

 1. Wow! Prachtig!!! Succes, maar gaat vast goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool!! Ben heel benieuwd hoe het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel leuk project! Fijn om altijd iets bij de hand te hebben om lekker aan te werken. Veel haak plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaaw, heel leuk, vooral als je een fan bent ;-)
  Zal een mega tof resultaat zijn! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Mriek,
  Wat een leuk idee. Ik heb de Harry Potter dekens ook al ergens voorbij zien komen inderdaad. Ik denk dat ik hem eens aan vrienden van mij laat zien, die zijn grote Harry Potter fans hahah. (en ik stiekem ook wel een klein beetje). Fijne vrijdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk! Dit is wel echt een "must-have" voor een Potter-fan! En leuk om het met de corner-to-corner-steek te doen. Dankzij jou heb ik er ook al eens wat mee gehaakt :-)
  Ik ben benieuwd naar jou versie, ik blijf het volgen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen